Καλεσμένος στην εκπομπή Goal and Roll είναι ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Σάντης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Για τις συνεχείς εκτός έδρας νίκες: «Δείχνει μια σταθερότητα της ομάδας, είναι σχετικά νωρίς. Η Ανόρθωση έχει μπει σε ένα άλλο δρόμο από ότι ήταν τουλάχιστον πέρσι αγωνιστικά. Περιμένουμε τη συνέχεια.Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, είναι καθρέφτης για το τι δείχνει η ομάδα. Βλέπουμε τσα πράγματα με νηφαλιότητα και μετριοφροσύνη, ξέρουμε ποια ομάδα είναι η Ανόρθωση και ξέρουμε τους στόχους που μπορεί να πετύχει. Εάν τα αποτελέσματα δεν έρθουν στην συνέχεια δεν πρόκειται να προβούμε σε βεβιασμένες ενέργειες. Ξέρουμε το πώς επιλέχθηκε ο προπονητής και δεν πρόκειται να κάνουμε βιαστικές κινήσεις εάν δεν έρθουν τα αποτελέσματα σε 3 μήνες. Βλέπουμε τη δουλειά που γίνεται καθημερινά.

Χτίστηκε ομάδα, δεν χτίστηκε ατομικά κάποιοι ποδοσφαιριστές βαρόμετρα. Πέρα από των απωλειών είχαμε την απώλεια και του Κάργα και επιστρέφοντας ήταν έτοιμος, χάσαμε τον Αρμπολέδα, χάσαμε τον Γουαρίς, χάσαμε τον Γκερέρο. Αυτά τα πράγματα σε μια καινούρια ομάδα έχει συνέπειες.»

Για τον Τζούλιου: «Ναι το ξέραμε απο πριν για τον Τζούλιου. Όταν μιλούσαμε με το τεχνικό διευθυντή μου έλεγε ότι αυτός ο ποδοσφαιριστής θα πάρει ευκαιρίες».

Για το αν ο τεχνικός διευθυντής είναι η μεγαλύτερη επιτυχία: « Είναι ομάδα η Ανόρθωση. Βάλαμε παραμέτρους για το ποιους ποδοσφαιριστές θέλαμε. Έπρεπε να τους δεί ο ίδιος. Αυτά εφαρμόστηκαν και οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν πληρούσαν αυτές τις προδιαγραφές»

Για το Οικονομικό: «Η κατάσταση στην Ανόρθωση είναι η ερμηνεία του δύσκολη. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε θέματα που αφορούν την προηγούμενη θητεία, έχουμε τα τρέχον θέματα. Η προσπάθεια που γίνεται με το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι για να καλυφθούν κάποια κενά. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, δεν έχουμε τον πρόεδρο της Σαουδικής Αραβίας. Αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε έιναι μια σταθερή πηγή εσόδων. Δίνουμε στο κόσμο πολλά πλεονεκτήματα και θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ποσό περίπου στο 1.5 εκατομμύριο. Θα γίνει νέα επίσημη τρίτη στολή της Ανόρθωσης στην οποία όσοι θέλουν μπορούν να γράψουν το όνομα τους πάνω καταβάλλοντας ένα συγκεκριμένο αντίτιμο. Λόγω και της συμπλήρωσης των 30 χρόνων του οργανωμένου συνόλου της Ανόρθωσης, η Τρίτη στολή θα έχει πάνω το έμβλημα εκείνο μετά από εισήγηση των μαχητών. Είναι μια δική τους πρόταση την οποία συζητήσαμε και θέλουμε έτσι να δείξουμε πως και αυτοί είναι μέρος της Ανόρθωσης».

Για επενδυτή: «Είμαστε ανοικτοί σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για την Ανόρθωση, να διασφαλίσουμε οικονομικά το οικοδόμημα της Ανόρθωσης. Επειδή η Ανόρθωση είναι μια, ως μία πρέπει να συμπεριφέρεται».

Για διαιτησία: «Με την παρουσία των ξένων φεύγει η προκατάληψη, οι ξένοι διαιτητές πρέπει να ανεβάζουν το επίπεδο. Πρέπει να δώσουμε πίστωση χρόνο. Έχουν ξοδευτεί αρκετά λεφτά για να έρθουν ξένοι πρόεδροι διαιτησίας. Θεωρώ ότι οι ξένοι είναι ωφέλιμο που είναι εδώ. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να το συνεχίσουμε».

Για την εθνική ομάδα: «Το κυπριακό στοιχείο είναι σημαντικό και αυτό προσπαθούμε, να προωθούμε Κύπριους. Ο Λόγος δεν είναι μόνο το ότι δεν αγωνίζονται οι κύπριοι στις ομάδες. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να χτιστεί ένα πλάνο από τις μικρές εθνικές ομάδες ΄ώστε όταν φτάνει κάποιος στην Εθνική ανδρών να έχεις ήδη μάθει με ένα τρόπο ποδοσφαίρου. Δεν έχει να κάνει με τον εκάστοτε προπονητή της Εθνικής ομάδας».

Για τα πλάνα Ιανουαρίου: «Έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε πλάνα για τον Ιανουάριο. Δεν ξέρω πόσες μεταγραφές θα κάνουμε ακόμα. Σημασία έχει που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα».

Για τα 26 εκατομμύρια που λέχθηκε για το Αντώνης Παπαδόπουλος: «Η προηγούμενη κυβέρνηση ενέκρινε κονδύλι για μελέτες. Καναμε μελέτες για την αναβάθμιση του γηπέδου για να φιλοξενεί αγώνες ομίλων και θα κοστίσει περίπου 26 εκατομμύρια. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αντιληφθούμε ότι τα προσφυγικά σωματεία δικαιούνται αυτά τα λεφτά. Αν σήμερα το οίκημα της Ανόρθωσης μέσα στην καρδιά της Αμμοχώστου θα άξιζε διπλάσια λεφτά από ότι χρειαζόμαστε τώρα. Θεωρούμε ότι η κυβέρνηση πρέπει να σταθεί αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα-ThemaSports
18/05 @ 10:38

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των ανθρώπων της Ανόρθωσης για να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο, αλλά και για να περάσουν χωρίς συνέπειες τον σκόπελο των οικονομικών κριτηρίων που αποτελεί τεράστιο βραχνά για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
17/05 @ 20:41

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον Τσίκο Μπάνζα, με την οποία εύχεται χρόνια πολλά στον Έντσον Σίλβα.

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!   -ThemaSports
17/05 @ 18:12

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!

Οι παλαμαίχοι παίκτες του ΘΟΪ Αυγόρου πρόσφεραν το ποσό των 1000 ευρώ για οικονομική ενίσχυση της Ανόρθωσης.

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»-ThemaSports
17/05 @ 14:52

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»

Ανακοίνωση από το ΔΣ του συλλόγου της Ανόρθωσης για την εξόφληση του ποσού της κτηματικής για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Υπάρχει ελπίδα; -ThemaSports
17/05 @ 13:23

Υπάρχει ελπίδα;

Η αισιοδοξία της περασμένης εβδομάδας, έχει δώσει την θέση της στην αβεβαιότητα για το μέλλον της Ανόρθωσης.

ΜΑΧΗΤΕΣ: «Τελικό ποσό €1,075,000 - Η πιο Ιστορική και η μεγαλύτερη νίκη στα 30 Χρόνια μας»-ThemaSports
17/05 @ 13:00

ΜΑΧΗΤΕΣ: «Τελικό ποσό €1,075,000 - Η πιο Ιστορική και η μεγαλύτερη νίκη στα 30 Χρόνια μας»

Οι Μαχητές ενημερώνουν για την εξόφληση του χρέους μετά την πρωτοβουλία τους που απευθύνθηκε προς τον κόσμο της Ανόρθωσης μόλις πριν 25 μέρες, στις 22/04/2024 για να λυθεί ένα ζήτημα 20 χρόνων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ