Απίστευτο: Ο γιατρός του ντέρμπι είπε ότι ο Χουάνκαρ είναι τραυματίας και μετά… τα γύρισε!

Απίστευτο: Ο γιατρός του ντέρμπι είπε ότι ο Χουάνκαρ είναι τραυματίας και μετά… τα γύρισε!

Απίστευτο και όμως… ελληνικό! Ο γιατρός του ντέρμπι, ενώ αρχικά είπε ότι είναι τραυματίας ο Χουάνκαρ μετά τη ρίψη κροτίδας και πρέπει να πάει στο νοσοκομείο, ξαφνικά τα… γύρισε όλα, τονίζοντας ότι ο Ισπανός κλινικά είναι εντάξει. Και αυτό, ενώ από το ρεπορτάζ προκύπτει πως ο 33χρονος αμυντικός έχει υποστεί διάσειση, με την εικόνα του, δε, στιγμές αφότου δέχθηκε την κροτίδα, να σοκάρει!

Η διάγνωση του γιατρού, εξάλλου, ήταν εκείνη, που έκανε τον Ιταλό διαιτητή Μαρέσκα να ανάψει το πράσινο φως για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Για την ώρα, πάντως, στον αγωνιστικό χώρο βρίσκονται μόνο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο Παναθηναϊκός, που ζητάει ρητά να εφαρμοστεί ο κανονισμός, παραμένει στα αποδυτήρια.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σίτι με υπογραφή Σεμένιο και σφραγίδα Σερκί κόντρα στη Νιούκαστλ και αγκαλιά με την πρόκριση

Σίτι με υπογραφή Σεμένιο και σφραγίδα Σερκί κόντρα στη Νιούκαστλ και αγκαλιά με την πρόκριση

Ο Σεμένιο άνοιξε τον δρόμο και ο Σερκί τελείωσε τη δουλειά, με τη Μάντσεστερ Σίτι να φεύγει από τη Νιούκαστλ με σκορ πρόκρισης (2-0) και να βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στον τελικό του Carabao Cup.