Επιβεβαίωση από Νάπολι: Κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του ο Οσιμέν

Επιβεβαίωση από Νάπολι: Κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του ο Οσιμέν

Δεύτερες σκέψεις σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Νάπολι κάνει ο Βίκτορ Οσιμέν, όπως επιβεβαίωσαν μέσω επίσημης ανακοίνωσής τους οι πρωταθλητές Ιταλίας.

Δεύτερες σκέψεις σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Νάπολι κάνει ο Βίκτορ Οσιμέν.

Με την σχέση των δύο πλευρών να... περνάει κρίση στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, ο Νιγηριανός επιθετικός φαίνεται πως ξανασκέφτεται το μέλλον του στους πρωταθλητές Ιταλίας, παρότι αρχικά είχε συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Μάλιστα, η Νάπολι έβγαλε και ανακοίνωση, ξεκαθαρίζοντας ότι η σχέση του προέδρου της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με τον Οσιμέν παραμένει άθικτη, ενώ οι δύο πλευρές θα ξανασυζητήσουν για το μέλλον μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι τα πρόσφατα σχόλια που έγιναν από τον πρόεδρο, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, σχετικά με τον Βίκτορ Οσιμέν, παραποιήθηκαν από τα Μέσα.

Ποτέ δεν μίλησε αρνητικά για τον Οσιμέν. Απλώς τόνισε ότι μετά από διαρκείς διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή, οι οποίες κατέληξαν στο να δώσουμε τα χέρια και να συμφωνήσουμε να συνεχίσουμε μαζί, ο Βίκτορ κάνει δεύτερες σκέψεις.

Τις επόμενες εβδομάδες ο Βίκτορ δεν θα μπορεί να αγωνιστεί καθώς αναρρώνει από τραυματισμό και ο πρόεδρος με τον ατζέντη του Βίκτορ θα καθίσουν ήρεμα για να συζητήσουν το μέλλον.

Όσα λέγονται περί «παγωμένων» σχέσεων του προέδρου με τον Οσιμέν είναι εντελώς άτοπα».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ήρωας Λεάο στο Κάλιαρι και η Μίλαν ξανά στην κορυφή!

Ήρωας Λεάο στο Κάλιαρι και η Μίλαν ξανά στην κορυφή!

Με χρυσό σκόρερ τον Ράφαελ Λεάο, η Μίλαν κατάφερε να αποδράσει από την έδρα της Κάλιαρι για τη 18η αγωνιστική της Serie A και να μπει στο 2026 κοιτάζοντας από την κορυφή τους διώκτες της!