Μέσι σε Νεϊμάρ: «Κράτα γερά»

Μέσι σε Νεϊμάρ: «Κράτα γερά»

Ο Λιονέλ Μέσι έσπευσε να συμπαρασταθεί στον Νεϊμάρ για τον σοβαρό τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο.

Η είδηση του τραυματισμού του Νεϊμάρ που θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα για πολλούς μήνες έχει κάνει πολλούς ποδοσφαιριστές να σπεύσουν να του στείλουν μηνύματα συμπαράστασης.

Ένας από αυτούς είναι και ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ανέβασε μια κοινή φωτογραφία των δυο τους από την περίοδο που αγωνίζονταν στην Μπαρτελόνα και έγραψε: "Κράτα γερά".

Μέσι σε Νεϊμάρ: "Κράτα γερά"

Υπενθυμίζουμε ότι οι δυο τους συνυπήρξαν τόσο στην Μπαρτσελόνα όσο και στην Παρί Σεν Ζερμέν κατακτώντας πολλούς τίτλους.

Sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Π. ΑΝΔΡΕΟΥ: "Ο κόσμος της Ομόνοιας μας δίνει κίνητρο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Π. ΑΝΔΡΕΟΥ: "Ο κόσμος της Ομόνοιας μας δίνει κίνητρο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ποδοσφαιριστής της Oμόνοιας, Παναγιώτης Ανδρέου, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Ομόνοιας και αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι με την ΕΝΠ για την 22η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.