Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε μέχρι και στο +16 κόντρα στη Σλάβια Μπάνσκα, της έδωσε δικαίωμα να επιστρέψει στο ματς, όμως τελικά πήρε τη νίκη με σκορ 67-63 και έκανε το 2/2 στο Eurocup Γυναικών.
Οι «πράσινες» νίκησαν με σκορ 67-63 εκτός έδρας τη Σλάβια Μπάνσκα κι έκαναν το 2/2 στο Eurocup Γυναικών, μετά το ροζ φύλλο με τη Μέχελεν στην πρώτη αγωνιστική!
Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο κι έφτασε μέχρι και στο +16 (20-36). Παρόλα αυτά, στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτριες του Παναθηναϊκού έχασαν τη συγκέντρωσή τους και έδωσαν το δικαίωμα στις γηπεδούχες να επιστρέψουν και να ισοφαρίσουν σε 62-62.
Ωστόσο, κάπου εκεί ένα μεγάλο τρίποντο της Σταμολάμπρου... αποκατέστησε την τάξη, με τις «πράσινες» να φτάνουν τελικά στη μεγάλη νίκη, αν και χρειάστηκαν συνεχόμενα λάθη στις επιθέσεις των γηπεδούχων για να έρθει αυτή.
Κορυφαία της αναμέτρησης με 22 πόντους και 7 ριμπάουντ ήταν η Τζάζμιν Τζόουνς, ενώ 13 πόντους μέτρησε η Αντριάνα Τσβίτκοβιτς. 8 πόντοι για την Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, που έβαλε όμως το μεγάλο τρίποντο αλλά και δύο κρίσιμες βολές που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.
Όση ευθύνη έχει για τον περσινό… κοιμισμένο Παναθηναϊκό που παρουσίασε στο Final 8, άλλο τόσο μερίδιο ανήκει στην επιτυχία της κατάκτησης του φετινού Κυπέλλου στον Εργκίν Αταμάν.
Με την Κύπρο μας να έχει εξασφαλισμένη θέση για την τελική φάση του FIBA EuroBasket 2025, ως μία από τις διοργανώτριες, και τη Γαλλία να κρατάει το αήττητο της στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της προκριματικής φάσης, απομένει άλλο ένα εισιτήριο από τον πέμπτο όμιλο.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε ανάρτηση στα social media με την κούπα του Κυπέλλου Ελλάδας που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός AKTOR και έστειλε το μήνυμα του ενόψει της συνέχειας.
Ο Παναθηναϊκός AKTOR γιόρτασε σε γνωστό μαγαζί στο Ηράκλειο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας του ΟΠΑΠ Final Eight, με παίκτες, τεχνικό επιτελείο να γλεντάνε μαζί με φίλους της ομάδας.