Κτυπάει... «καμπανάκι»!

Κτυπάει... «καμπανάκι»!

Η Ανόρθωση αντιμετωπίζει την ουραγό Δόξα στην Περιστερώνα την ερχόμενη Κυριακή (22/10) και είναι φυσικά το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη.

Ο Νταβίντ Γκαγιέγο όμως δεν παρασύρεται από την απογοητευτική εικόνα της ομάδας της Κατωκοπιάς στα πλείστα παιχνίδια της, ούτε από το γεγονός ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς και... κτυπάει συνεχώς το «καμπανάκι» στους παίκτες του, για να αντιμετωπίσουν τον αγώνα με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή, αλλά και για να αποφύγει τυχόν φαινόμενα υποτίμησης του αντιπάλου.

Άλλωστε, και μόνο το γεγονός ότι θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο της η Δόξα, είναι ένας επιπλέον λόγος για να διατηρεί τους παίκτες του σε εγρήγορση.

Κάποια στιγμή η ομάδα της Κατωκοπιάς θα «σπάσει το ρόδι» και στην «Κυρία» δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να είναι αυτοί το... πρώτο «θύμα» της.

Ι.Ι.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ: «Δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό, με τον Τιμούρ άλλαξαν πολλά»

ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ: «Δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό, με τον Τιμούρ άλλαξαν πολλά»

Διαβάστε τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, Ανδρέα Καραμανώλη, μετά από το τέλος του αγώνα κυπέλλου με την Καρμιώτισσα.