Στον ΣΠΟΡ FM παραχώρησε δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου ενόψει του αγώνα με την Πάφο, για το γηπεδικό και άλλα θέματα που αφορούν τους πράσινους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όλα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Μας περιμένει ένα ντέρμπι εκτός έδρας. Σιγά σιγά μαζεύεται και η ομάδα. Έχουν ενσωματωθεί οι Κύπριοι από χθες. Αναμένεται να επιστρέψουν και οι υπόλοιποι διεθνείς μέχρι την Πέμπτη. Από αύριο ο προπονητής θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για τον αγώνα της Δευτέρας. Εμείς περιμένουμε από την ομάδα να διεκδικήσει με αποφασιστικότητα τη νίκη. Περιμένουμε από την ομάδα να παρουσιαστεί όπως πρέπει για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε αξιώσεις το στόχο μας».

Για τους βαθμούς που χάθηκαν κόντρα σε Καρμιώτισσα και ΑΕΖ: «Χάθηκαν βαθμοί εκτός προγράμματος όμως δεν διαφοροποιεί καθόλου το πως η ομάδα προσεγγίζει τον κάθε αγώνα ξεχωριστά».

Αν θα κρίνουν πράγματα για την Ομόνοια τα συνεχόμενα ντέρμπι: «Ο κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Ας δούμε ένα ένα τους αγώνες. Αυτή τη στιγμή έχουμε το παιχνίδι της Δευτέρας. Δεν μπορούμε να κάνουμε σενάρια για το τι θα γίνει σε ένα μήνα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές διαθέσιμοι. Μέχρι αύριο θα έχουμε μια εικόνα και για την κατάσταση των υπόλοιπων διεθνών».

Για τον Άμο: «Θα ενημερώσουμε για το πότε θα προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς και για το πότε μπορεί να αγωνιστεί».

Για τους Αφρικανούς που περνούν από δοκιμαστικά: «Συνεχίζουν τα δοκιμαστικά και μόλις υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα για την προοπτική θα ληφθεί και η τελική απόφαση. Θα πάρουμε ακόμα λίγο χρόνο για να μπορέσουν οι αρμόδιοι να καταλήξουν στα συμπεράσματα τους».

Για το γεγονός ότι η Ομόνοια διαθέτει την καλύτερη επίθεση: «Είναι σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα έχει σκοράρει 17 φορές».

Για το γηπεδικό: «Βρίσκεται ακόμη στην Κύπρο ο πρόεδρος. Είναι ένα θέμα το οποίο τρέχει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Υπάρχουν λόγοι που η ομάδα επιλέγει να κινείται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

Για τις φορολογικές οφειλές των ομάδων: «Η Ομόνοια είναι συνεπέστατη όσο αφορά τις υποχρεώσεις της. Πληρώνει κανονικά όλες τις δόσεις της και τους φόρους. Είναι άδικο κάποιες ομάδες να είναι συνεπέστατες και κάποιες άλλες όχι, διοχετεύοντας αλλού τα ποσά που θα έπρεπε να καταβάλουν σε φόρους».  

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για 24η φορά σε τελικό η Ομόνοια - Τι έκανε στους προηγούμενους-ThemaSports
15/05 @ 14:27

Για 24η φορά σε τελικό η Ομόνοια - Τι έκανε στους προηγούμενους

Ανακοίνωση από την Ομόνοια με ενδιαφέροντα στατιστικά για τους προηγούμενους τελικούς κυπέλλου στους οποίους συμμετείχε.

Ομόνοια: Σήμερα το Fan day!-ThemaSports
15/05 @ 09:05

Ομόνοια: Σήμερα το Fan day!

Η Ομόνοια υπενθυμίζει στον κόσμο της το σημερινό Fan day

Ομόνοια: Χρειάζεται να το δουλέψει ενόψει τελικού…-ThemaSports
14/05 @ 22:30

Ομόνοια: Χρειάζεται να το δουλέψει ενόψει τελικού…

Ένα στοιχείο που χρειάζεται να δουλέψει η Ομόνοια ενόψει και του τελικού Κυπέλλου, είναι αυτό των πέναλτι.

Ομόνοια: Επιλογή μασκοτ... Φάση β'-ThemaSports
14/05 @ 17:26

Ομόνοια: Επιλογή μασκοτ... Φάση β'

Η Ομόνοια ανακοίνωσε πως ξεκινά η Β' Φάση όσον αφορά την διαδικασία της Μασκότ.

Η πορεία της Ομόνοιας στον τελικό ( Βίντεο)-ThemaSports
14/05 @ 14:06

Η πορεία της Ομόνοιας στον τελικό ( Βίντεο)

Η Ομόνοια παρουσιάζει την πορεία της μέχρι τον τελικό κυπέλλου

Ομόνοια: Εκδήλωση για τον Σωτήρη Αδάμο Κωνσταντίνου -ThemaSports
14/05 @ 13:17

Ομόνοια: Εκδήλωση για τον Σωτήρη Αδάμο Κωνσταντίνου

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση ετοιμάζει η Ομόνοια Λευκωσίας

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ