Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια και όχι μόνο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Για το ματς με την Ομόνοια: «Έχουμε τη Δευτέρα την επιστροφή μας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις οι παίκτες. Έχουν επιστρέψει και οι διεθνείς. Χρειάζεται να είμαστε απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι. Μέσα στην έδρα μας θέλουμε αφενός να διατηρήσουμε το αήττητο, αλλά ξεκάθαρα θέλουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αήττητο της έδρας: «Προς το παρών έχουμε το αήττητο μέσα στην έδρα μας όμως πρέπει να συνεχίσουμε τον ίδιο τρόπο. Πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς. Πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται».

Για την βελτίωση της ομάδας: «Σίγουρα χρειάζεται σταθερότητα στην απόδοση μας για να προχωρήσουμε με καλά αποτελέσματα. Δουλεύουμε αρκετά πάνω σε όλα τα ζητήματα. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να δουλέψουμε σκληρά και να ανταπεξέλθουμε».

Για την αποτελεσματικότητα: «Αυτό πρέπει να το επιδιώξουμε και να είμαστε κάλοι αμυντικά αλλά πρέπει να είμαστε και αποτελεσματικοί στην επίθεση. Ακόμα και με την ΑΕΖ που πετύχαμε 4 γκολ, χάσαμε κλασικές ευκαιρίες. Ειδικά απέναντι στις μεγάλες ομάδες πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις. Από τη στιγμή που έχουμε περιθώρια βελτίωσης πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά».

Για το βάθος το ρόστερ: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να βοηθήσουν καταλυτικά. Πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο ότι έχουμε καλή ομάδα και ένα γεμάτο ρόστερ. Μόνο με πολλή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν πρέπει να υποτιμάμε τον οποιονδήποτε».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεν έχουμε κάποια απουσία. Είναι γνωστοί οι Μελούσο και Κανέ. Είναι εκτός καταλόγου και πάνε πολύ καλά».

Αν θέλουν να πάρουν ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό από το Κύπελλο: «Μιλάμε προφανώς για τα παιχνίδια του Κυπέλλου που φτάσαμε κοντά στον τελικό όμως η Ομόνοια ήταν πιο αποτελεσματική. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Σίγουρά έχουμε σαν στόχο τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να φροντίσουμε να κάνουμε εμείς τη δουλειά μας. Σίγουρα είναι κίνητρο για κάποιους ποδοσφαιριστές που ήταν πέρυσι, να δείξουν πως ήταν μια κακή παρένθεση»

Για τον Ζάιρο: «Είναι ένα παιδί που έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα. Είναι και καλός χαρακτήρας και είμαστε περήφανοι που τον έχουμε κοντά μας. Παλαιότερα υπήρξε ενδιαφέρον όμως δεν υπήρξε η ανάλογη πρόταση. Αν έρθει κάτι το ξεχωριστό θα δει τα δεδομένα η διοίκηση και θα κρίνει προς το συμφέρον του συλλόγου».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το «αντίο» του Λοΐζου στη Χέρενφεν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
20/05 @ 14:15

Το «αντίο» του Λοΐζου στη Χέρενφεν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με ανάρτησή του στα social media ο Λοΐζος Λοΐζου, αποχαιρέτησε τη Χέρενφεν και την ευχαρίστηκε για την ευκαιρία που του έδωσε να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Κάντηλος: «Η Πάφος FC έπαιζε μόνη της στον τελικό» - Το... παράπονο του για τον Αναστασίου-ThemaSports
20/05 @ 13:23

Κάντηλος: «Η Πάφος FC έπαιζε μόνη της στον τελικό» - Το... παράπονο του για τον Αναστασίου

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Ανδρέας Κάντηλος, ο οποίος μίλησε για τον χαμένο τελικό κυπέλλου από την Πάφος FC.

ΒΙΝΤΕΟ-Ντροπιαστικό σκηνικό: Οπαδοί της Πάφου έβαλαν ΑμεΑ οπαδό του ΑΠΟΕΛ να φτύσει σε κασκόλ της Ομόνοιας-ThemaSports
20/05 @ 12:32

ΒΙΝΤΕΟ-Ντροπιαστικό σκηνικό: Οπαδοί της Πάφου έβαλαν ΑμεΑ οπαδό του ΑΠΟΕΛ να φτύσει σε κασκόλ της Ομόνοιας

Το σκηνικό έγινε έξω από το ΓΣΠ πριν τον τελικό Κυπέλλου Πάφος-Ομόνοια και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Ψηλά στην ατζέντα το όνομα... Λοΐζος Λοΐζου-ThemaSports
20/05 @ 11:23

Ψηλά στην ατζέντα το όνομα... Λοΐζος Λοΐζου

Η σεζόν τελείωσε άδοξα για την Ομόνοια μετά την ήττα στον τελικό και ήδη έχουν αρχίσει οι διεργασίες για τον προγραμματισμό.

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό-ThemaSports
19/05 @ 14:10

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό

Με ανάρτηση του στα social media ο Όμιλος Παλαιμάχων της Ομόνοιας την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου κόντρα στην Πάφο, έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν-ThemaSports
19/05 @ 13:10

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν

Με ανάρτηση του στα social media ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο, στέλνει μήνυμα στον πράσινο λαό ενόψει της νέας χρονιάς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ