«Show them no mercy» από τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ
Με την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, στο πέταλο των οργανωμένων της ΑΕΚ υψώθηκε πανό σε συνδυασμό με κορεό με τη φράση «Show them no mercy»


Λίγες ημέρες μετά την είδηση ότι ο 18χρονος ποδοσφαιριστής της Κόρδοβα, Άλβαρο Πριέτο, αγνοείται, η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο νεαρός εντοπίστηκε νεκρός.
Το άψυχο σώμα του βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ανάμεσα σε δύο βαγόνια ενός τρένου, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές της Ιβηρικής χώρας.
Μάλιστα ο εντοπισμός του εξελίχθηκε σε θρίλερ, καθώς ένας ρεπόρτερ της ισπανικής τηλεόρασης κατέγραψε εικόνες ενός σώματος παγιδευμένου ανάμεσα στα βαγόνια ενός κινούμενου τρένου. Το θύμα φορούσε μπεζ παντελόνι και πράσινο πουκάμισο με την αστυνομία να προχωρά στην ταυτοποίηση από τις περιγραφές που είχαν γίνει.
Sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις