Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο πρόεδρος του Σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης για όλα τα θέματα που αφορούν το «τριφύλλι».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την κατάκτηση του Super Cup από την ομάδα πετόσφαιρας ανδρών: «Ακόμα ένας τίτλος για το τμήμα πετόσφαιρας, φτάσαμε τους 24 και προχωράμε. Είναι το τμήμα που έχει φέρει τους πιο πολλούς τίτλους τα τελευταία χρόνια. Ήταν πολύ ανταγωνιστικός ο αντίπαλος, χάσαμε το πρώτο σετ εύκολα. Στο δεύτερο σετ η Ανόρθωση άρχισε καλά, ισοζυγίσαμε και αρχίσαμε να παίρνουμε τα πάνω μας και φτάσαμε τελικά στην κατάκτηση του τροπαίου με 3-1 σετ. Στόχος μας είναι να πάρουμε όλους τους τίτλους και φέτος. Αυτοί είναι πάντα οι στόχοι μας, αλλά και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Πέρσι πήγαμε στους 8 στην Ευρώπη και η ανταμοιβή ποια ήταν; 9 χιλιάδες ευρώ. Κάναμε αυτόν τον άθλο και δώσαμε πολλά λεφτά. Περίμενα περισσότερα από τον ΚΟΑ, από την Ομοσπονδία και από την Πολιτεία, μια αναγνώριση… Δεν είναι εύκολο πράγμα να έχεις ανταγωνιστικές ομάδες και στα άλλα αθλήματα. Φέτος έχουμε περίπου 100.000 ευρώ αύξηση στον προϋπολογισμό λόγω και της αύξησης ξένων. Πάμε στα γήπεδα και βλέπουμε λίγους φιλάθλους, το είδαμε και χθες. Θέλουμε πάνω από 300.000 ευρώ για να έχουμε πρωταγωνιστικούς στόχους. Δεν περπατά κάποιο στέλεχος στον δρόμο και βρίσκει λεφτά».

Για το τμήμα μπάσκετ: «Πήραμε τη σκληρή απόφαση αναστολής του τμήματος γιατί αυξάνονται οι υποχρεώσεις μας σε άλλα τμήματα. Δεν ήταν εύκολο να βρούμε 12 ποδοσφαιριστές για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε ένα πλάνο δικό μας ακαδημιών, έτσι ώστε σε βάθος 3-5 ετών για να έχουμε δικούς μας καλαθοσφαιριστές που να απαρτίζουν την ομάδα».

Για τη νέα ανακοίνωση σε βάρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού: «Η ανακοίνωση της Ομόνοιας μιλά από μόνη της. Από εκεί και πέρα να μας πουν αν έχουν κάποια άλλη πληροφόρηση για να καταλάβουμε και εμείς τι γίνεται».

Για τη ποδοσφαιρική ομάδα: «Συνεχίζει την προετοιμασία της. Υπήρχαν οι υποχρεώσεις της Εθνικής και τώρα θα προετοιμαστούμε για τα τέσσερα ντέρμπι στη σειρά».

Για το γηπεδικό: «Αντιλαμβάνεστε έγιναν κάποιες δηλώσεις από τον κ. Παπασταύρου. Να κάνουμε λίγη υπομονή και να περιμένουμε. Γίνεται προσπάθεια, υπάρχει ένα πλάνο όπως είπε και ο πρόεδρος».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό-ThemaSports
19/05 @ 14:10

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό

Με ανάρτηση του στα social media ο Όμιλος Παλαιμάχων της Ομόνοιας την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου κόντρα στην Πάφο, έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν-ThemaSports
19/05 @ 13:10

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν

Με ανάρτηση του στα social media ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο, στέλνει μήνυμα στον πράσινο λαό ενόψει της νέας χρονιάς.

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!-ThemaSports
19/05 @ 12:45

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!

Με ανάρτηση της η Ομόνοια στα social media, συγχαίρει την Πάφος FC για την κατάκτηση του κυπέλλου.

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ… -ThemaSports
19/05 @ 09:57

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ…

Δεν ήταν μόνο οι παίχτες της Ομόνοιας, που δεν «πάτησαν» ψες στο τερέν του ΓΣΠ, αλλά και ο Γιάννης Αναστασίου ήταν λες ότι δεν «πέρασε» από το γήπεδο…

Ούτε αυτός...-ThemaSports
19/05 @ 10:08

Ούτε αυτός...

Δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο στον τελικό ο Γουίλι Σεμέδο.

Ότι έδωσε… πήρε!-ThemaSports
19/05 @ 08:22

Ότι έδωσε… πήρε!

Η Ομόνοια ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δίκαια ηττήθηκε από την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ