Παράπονα από την Ομόνοια: «Ρίχθηκαν μπαταρίες και νερά από τους Ανορθωσιάτες»

Παράπονα από την Ομόνοια: «Ρίχθηκαν μπαταρίες και νερά από τους Ανορθωσιάτες»

Όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρόεδρος του Σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης, οπαδοί της Ανόρθωσης έριξαν αντικείμενα προς τους αθλητές της Λευκωσιάτικης ομάδας και ως εκ τούτου υπήρξε καθυστέρηση στην απονομή. Συγκεκριμένα ανέφερε πως οπαδοί έριξαν νερά μέχρι και μπαταρίες.

«Στην απονομή έγινε ρίψη αντικειμένων από πλευράς των φίλων της Ανόρθωσης, δεν έχουν θέση αυτά στον αθλητισμό. Δεν έγινε κάτι στον αγώνα για να δικαιολογούν αυτή την συμπεριφορά. Είναι ιερή στιγμή για τον αθλητισμό η απονομή, πρέπει όλοι να το σέβονται. Είχε επεισόδια, ρίχθηκαν μπαταρίες και νερά, αποχώρησαν οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης και έγινε κανονικά η απονομή»

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Διαιτητές αγώνων Κυπέλλου Coca – Cola (28/10)

Διαιτητές αγώνων Κυπέλλου Coca – Cola (28/10)

Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές, τους βοηθούς διαιτητές και τους παρατηρητές διαιτησίας για τους αγώνες Κυπέλλου Coca Cola Α' - Β' Κατηγορίας 2026/27 - Α΄ Φάση, που θα διεξαχθούν στις 28 Οκτωβρίου.

BEST OF THEMASPORTS