AΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Ομόνοια τιμωρήθηκε για επεισόδια μεταξύ των οπαδών της
Πρόστιμο επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής στην Ομόνοια για επεισόδια μεταξύ των οπαδών στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Χθες όμως έκανε και κάτι άλλο. Αν και δεν είχε να αντιμετωπίσει καμιά υπερδύναμη του ευρωπαικού ποδοσφαίρου.
Άφησε στον πάγκο τους Ανδρόνικο Κακουλλή και Μάριο Ηλία (φαίνονται πίσω του στην φωτογραφία), οι οποίοι στα πρώτα 7 και 6 παιχνίδια των ομάδων τους, έχουν σκοράρει 6 και 5 γκολ, αντίστοιχα.
Επιλέγοντας να χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Δημήτρη Χριστοφή που έχει μεγαλώσει πιά, ενώ στον Εθνικό Άχνας δεν είναι βασικός.
Μπορούμε να προσθέσουμε επίσης, το ότι δεν συνηθίζει τελευταίως, να ξεκινά τα παιχνίδια με ακραίους επιθετικούς.
Σε κάποιες άλλες εποχές, όταν ήταν μεγάλος και τρανός στην Ανόρθωση, θα μπορούσε κάποιος δικός του άνθρωπος να μας αντιτάξει «Τιμούρ είναι αυτός, ότι θέλει κάνει».
Σ’ αυτή την περίπτωση, αποκλείεται να μας πει κάτι τέτοιο.
Όπως γράψαμε νωρίτερα, ακόμα και οι πολύ κοντινοί άνθρωποι, ενδεχομένως να μην αναγνωρίζουν τον Τιμούρ της εθνικής.