Πόλυς Χαραλάμπους

Έγινε σάκος του μποξ, από ένα σημείο και μετά, η Εθνική και απέναντι στην Γεωργία στην Τυφλίδα. Το επιχείρημα που προέταξε, μετά από προηγούμενες ήττες ο Τιμούρ Κετσπάγια, δεν μπορεί να σταθεί…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Επειδή η εθνική της ιδιαίτερης του πατρίδας, δεν περιλαμβάνεται στις μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαικού ποδοσφαίρου.

Αν και είπε ότι φταίνε όλοι κι όχι μόνο ο ίδιος για την… κατάντια της εθνικής, μας αράδιασε πάλι μερικές δικαιολογίες, όπως την παρουσία νεαρών παιχτών, αλλά και τις απουσίες. Aναξαρτήτως, αν κάποιους παίχτες (Τζιωνής και Πιέρος) τους είπε να μην έλθουν, για να μην ταλαιπωρηθούν! 

Αυτό που μας προκάλεσε μεγαλύτερη εντύπωση, από τις χθεσινές τοποθετήσεις Τιμούρ, ήταν ότι «έπρεπε να είχα φύγει, όταν έμαθα τους αντιπάλους μας στα προκριματικά του Γιούρο».

Όχι μόνο η ποδοσφαιρική κοινή γνώμη, αλλά και πολύ… κοντινοί άνθρωποι του Τιμούρ, πρέπει να έμειναν με το στόμα ανοικτό, όταν τον άκουσαν να προβαίνει στη συγκεκριμένη δήλωση.

Πρέπει να σκέφτηκαν: Που χάθηκε ο γνωστός παλιός, μαχητής, πολεμιστής Τιμούρ Κετσπάγια;

Όσο για το αν έχει μέλλον στην εθνική ομάδα, μιλά από μόνη της η παραπάνω… απίστευτη δήλωση που έκανε.

Πότε κι αν θα τον καλέσει ο εργοδότης του, να συζητήσουν για πρόωρο διαζύγιο, δεν μπορούμε να σας διαφωτίσουμε. Δεν είμαστε ούτε κοντά στην εξουσία του ποδοσφαίρου, αλλά ούτε και κοντά στον Κετσπάγια.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

Εσύ αγαπητέ Τιμούρ, τι έκανες για αλλαγή της νοοτροπίας... -ThemaSports
13/10 @ 08:40

Εσύ αγαπητέ Τιμούρ, τι έκανες για αλλαγή της νοοτροπίας...

Σχολιάζεται εκτεταμένα η δήλωση του Τιμούρ Κετσπάγια για τον Γιάννη Πίττα, ότι αποκλείστηκε από το ματς με τους Νορβηγούς, όχι τόσο λόγω τραυματισμού, όσο γιατί δίδει προτεραιότητα στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην ΑΙΚ Στοκχόλμης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ