Ο Άντρε Ονάνα δεν έχει μπορέσει να δείξει τις ικανότητές του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι έδωσε 47.2 εκατομμύρια λίρες στην Ίντερ και απέκτησε τα δικαιώματα του Άντρε Ονάνα, ο οποίος ένα μήνα πριν είχε κάνει μία ακόμη μεγάλη εμφάνιση, αυτή την φορά στον τελικό του Champions League, κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο βασικός λόγος που τον απέκτησε ο Έρικ Τεν Χαγκ ήταν η ικανότητά του με την μπάλα στα πόδια, με τον Ολλανδό να θεωρεί πως ήταν πολύ καλύτερος στην διανομή από τον Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος αποχώρησε από την Γιουνάιτεντ ως ελεύθερος το ίδιο καλοκαίρι. Ωστόσο, ο 27χρονος τερματοφύλακας έχει κάνει μία τραγική αρχή στο Ολντ Τράφορντ.

Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ δεν αποκλείεται να πουλήσει τον Ονάνα

Τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ευρώπη, ο Ονάνα έχει κάνει μεγάλα λάθη. Φυσικά, ξεχωρίζουν αυτό στο πρώτο γκολ της Μπάγερν Μονάχου αλλά και η λάθος πάσα του κόντρα στην Γαλατά, που οδήγησε στην κόκκινη κάρτα του Κασεμίρο. Ακόμη, την προηγούμενη εβδομάδα έκανε ακόμη ένα λάθος, με την Μπρέντφορντ να επικρατεί τελικά με 2-1.

Μπορεί να βρίσκεται μόλις 3 μήνες στην Γιουνάιτεντ, όμως ήδη δέχεται αρκετή πίεση, καθώς δεν έχει πείσει κανέναν με τις εμφανίσεις του. Σύμφωνα με το «ESPN», οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ συνεχίζουν να εμπιστεύονται τον Ονάνα, αλλά ο Έρικ Τεν Χαγκ είναι έτοιμος να τον βγάλει από την βασική ενδεκάδα και ακόμα και να τον πουλήσει το επόμενο καλοκαίρι, αν συνεχίσει τις άσχημες εμφανίσεις.

Μάλιστα, αξίαζει να σημειωθεί πως σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο διευθύνων σύμβουλος της Ίντερ μίλησε στο «Gazzetta dello Sport Festival» και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του Ονάνα στο Σαν Σίρο. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα να συμβεί τα πάντα. Ήταν μια σημαντική εμπειρία για τον Ονάνα και για εμάς. Ήταν επίσης μια πολύ επιτυχημένη συμφωνία για εμάς να τον αποκτήσουμε δωρεάν και να τον πουλήσουμε για όλα εκείνα τα χρήματα».

Sportsking.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απίθανη επιστροφή της Γιουβέντους από 3-0 σε 3-3 μέσα σε οκτώ λεπτά στην Μπολόνια!-ThemaSports
20/05 @ 23:53

Απίθανη επιστροφή της Γιουβέντους από 3-0 σε 3-3 μέσα σε οκτώ λεπτά στην Μπολόνια!

Γύρισε από την... κόλαση και με τρία τέρματα σε διάστημα οκτώ λεπτών (από το 76' στο 84'), η Γιουβέντους έφυγε όρθια μετά από «ομηρική» μάχη στο «Ρενάτο Νταλ'Άρα» με αντίπαλο την Μπολόνια (3-3)!

Λένον... απέναντι στον Ηλία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
20/05 @ 23:11

Λένον... απέναντι στον Ηλία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Νέος προπονητικός σταθμός για τον Βορειοϊρλανδό προπονητή Νιλ Λένον.

Κι επίσημα «εποχή» Σλοτ στην Λίβερπουλ!-ThemaSports
20/05 @ 21:20

Κι επίσημα «εποχή» Σλοτ στην Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως από την 1η Ιουνίου θα εκκινήσει η νέα εποχή της ομάδας με τον Άρνε Σλοτ στον πάγκο! Συμβόλαιο τριών ετών υπέγραψε ο Ολλανδός, που θα μεταφέρει μαζί του στο «Άνφιλντ» έμπιστους συνεργάτες του με σκοπό ν' ανταποκριθεί στις προσδοκίες των διοικούντων τους «κόκκινους».

Φτάσαμε στο μεγάλο φινάλε: Το τελευταίο κεφάλαιο του... Σωκράτη γράφεται στη Σεβίλλη!-ThemaSports
20/05 @ 20:07

Φτάσαμε στο μεγάλο φινάλε: Το τελευταίο κεφάλαιο του... Σωκράτη γράφεται στη Σεβίλλη!

Κάποτε ο Κλοπ είχε πει για αυτόν πως «δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος εάν θέλει να σε σκοτώσει». Αν ρωτήσεις ένα παιδάκι, τι καριέρα ονειρεύεται να κάνει στο ποδόσφαιρο, θα σου απαντήσει «σαν του Σωκράτη». Ο σπουδαίος κεντρικός αμυντικός αποφάσισε πως πρέπει να σταματήσει να κάνει αυτό που αγαπά... για να επικεντρωθεί στην οικογένειά του!

Mister, you’ll never walk alone-ThemaSports
20/05 @ 21:04

Mister, you’ll never walk alone

Αγαπήθηκε, Λατρεύτηκε, Αποθεώθηκε!

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 14:55

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν τους άφησε να φύγουν. Δεν μπορούσε να μην τους μιλήσει. Στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ. Για μία ακόμη φορά. Για τελευταία φορά. Ακόμη και αν οι φίλοι των «κόκκινων» ελπίζουν μελλοντικά πως ο Γιούργκεν Κλοπ, κάποια στιγμή, θα γυρίσει!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ