Χαμάς: Πώς έπιασαν στον «ύπνο» στο Ισραήλ – Το Νο2 της οργάνωσης αποκαλύπτει

Χαμάς: Πώς έπιασαν στον «ύπνο» στο Ισραήλ – Το Νο2 της οργάνωσης αποκαλύπτει

Όλος ο κόσμος ακόμα και ανώτερα στελέχη του πολιτικού σκέλους της Χαμάς ξύπνησαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου (7/10) με την είδηση της αιφνιδιαστικής επίθεσης της οργάνωσης στο Ισραήλ που προκάλεσε τη χειρότερη αιματοχυσία Ισραηλινών μέσα σε μία ημέρα από τον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας το 1948.

Ακόμα και το νο2 της ισλαμιστικής οργάνωσης, ο αναπληρωτής επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της Χαμάς, ο Μούσα Αμπού Μαρζούκ, που ζει ως εξόριστος στη Ντόχα του Κατάρ, είχε πέσει για ύπνο όπως κάθε μέρα και ξύπνησε μαθαίνοντας για την αιφνιδιαστική επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 200 ανθρώπους στο Ισραήλ, με την οργάνωση να κρατάει και 150 ομήρους.

 

Δείτε περισσότερα στο ThemaOnline

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Γι’ αυτή την δουλειά έφεραν τον Μαέ…

Γι’ αυτή την δουλειά έφεραν τον Μαέ…

Είχε κάμει μια τελική προσπάθεια στα πρώτα λεπτά, στέλνοντας τη μπάλα έξω. Γενικά ο Ραϊαν Μαέ, δεν φάνηκε στην χθεσινή αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του στη Λεμεσό.