Ανδρέας Μηλιώτης: 14 χρόνια στην ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ - Η προώθηση παικτών στην πρώτη ομάδα και όχι μόνο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μεγάλη συνέντευξη στο οπαδικό podcast του Omonoia24 παραχώρησε ο πρώην διευθυντής των Ακαδημιών της Ομόνοιας, Ανδρέας Μηλιώτης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τα γκολ για τη Λεμεσιανή ομάδα που προηγούταν στο Α΄ ημίχρονο με 2-0, σημείωσαν οι Βαλμπουενά, Μαλεκκίδης, Μάρκες και Βάργκα.
Ήταν εμφανής η διάφορα ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες τις οποίες χωρίζει μία κατηγορία, σε ένα ματς πάντως καθαρά προπονητικού χαρακτήρα, με τους προπονητές να κάνουν διάφορες δοκιμές, ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων Α΄ και Β΄ κατηγορίας την άλλη εβδομάδα.
Δείτε το ρεπορτάζ αγώνα από την επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα:
Με 0-4 επικράτησε ο Απόλλωνας σε φιλικό που διεξήχθη στο στάδιο “Αμμόχωστος Επιστροφή” το απόγευμα της Παρασκευής (13/10) με αντίπαλο την Ομόνοια 29ης Μαΐου.
Δύο γκολ ανά ημίχρονο πέτυχε η ομάδα μας με τον κ. Μιλόγεβιτς να βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να κρατούν το μηδέν στην άμυνα για ακόμη ένα αγώνα.
Τα γκολ πέτυχαν οι Βαλμπουενά (8′) και Μαλεκκίδης (35′) στο πρώτο μέρος και οι Μάρκες (65′) και Βάργκα (79′) στην επανάληψη.
Ξεκίνησαν ως βασικοί οι: Κωνσταντίνος Στυλιανού, Γιώργος Μαλεκκίδης, Γιόργκεν Σιέλβικ, Ζαχαρίας Άδωνη, Ανδρέας Φιλιώτης, Τες Τέκιε, Ίσρα Κολ, Μπεσάρτ Αμπντουραχίμι, Βαλεντίν Κοστάκε, Ματιέ Βαλμπουενά και Κέβιν Βάργκα.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Γκότσγουιλ Εκπόλο, Ματιέ Πεμπερνές, Τεντ Νταρίκουα, Μάριο Γιούρτσεβιτς, Πέδρο Μάρκες, Ετζάζ Χουσαΐν, Πέτρος Ψύχας και οι νεαροί Λεωνίδας Λεωνίδου, Σάββας Σοφοκλέους, Κόρεν Κλέιν και Αλέξιος Λοϊζίδης.