Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Πέδρο Μάρκες, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ στο παιχνίδι με τη Δόξα και αναδείχθηκε Stoiximan MVP του αγώνα, παραχώρησε δηλώσεις στο γραφείο Τύπου της Λεμεσιανής ομάδας μετά την παραλαβή του βραβείου του.
«Το να παραλάβω το βραβείο Stoiximan MVP είναι πολύ σημαντικό, επειδή σημαίνει ότι η δουλειά μου έχει ανταμειφθεί, σε αυτή την περίπτωση με το βραβείο και με τα τέρματα, αλλά και με τη νίκη που είναι το σημαντικότερο.
Νομίζω το καλύτερο μου γκολ σε εκείνο το παιχνίδι ήταν το τρίτο, γιατί η πάσα προς εμένα ήταν πολύ καλή και ο συγχρονισμός τέλειος. Κάνοντας το χατ-τρικ, νομίζω ότι όλα αυτά τα στοιχεία μαζί έχουν αντίκτυπο στο τέρμα σε σχέση με τα άλλα.
Γνωρίζουμε ότι ταπαιχνίδια είναι πολύ δύσκολα, ειδικά τώρα που είμαστε στην πρώτη θέση, ξέρουμε ότι είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους. Οι αντίπαλοι μας σέβονται και ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε εύκολα παιχνίδια μέχρι το τέλος».
Η ΑΕΛ κοντράρεται απόψε (19:00) με τον ΑΠΟΕΛ στο «κεκλεισμένων των θυρών» στάδιο «Αλφαμέγα» για την 23η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan και το ThemaSports.com σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, για το σημερινό (17:00) ματς στο «Στέλιος Κυριακίδης» με αντίπαλο την Πάφο, για την 23η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan:
Δεν απέφυγε την τιμωρία της έδρας ο Απόλλωνας, για την παραπομπή του στον αθλητικό δικαστή. Για ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδων και άλλων) στο πρόσφατο παιχνίδι κυπέλλου με την Ανόρθωση.
Στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (16/02, 17:00) με αντίπαλο την πρωτοπόρο Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης», είναι στραμμένη η προσοχή όλων στον Απόλλωνα.
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε ότι αρχίζει στις 15:00 η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα με αντίπαλο την Πάφο, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (16/02, 17:00) στο “Στέλιος Κυριακίδης”.