ΠΑΣΠ: Ένας ξεχωριστός αγώνας...

ΠΑΣΠ: Ένας ξεχωριστός αγώνας...

Σήμερα πραγματοποιήθηκε ένας ξεχωριστός αγώνας μεταξύ της Ablebook και του Kateryna Biloruska Foundation, όπου συμμετείχαν άτομα από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό – Β Κέντρο Παρέμβασης Λευκωσίας.

Στον τομέα του αθλητισμού και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο, δεν υπάρχουν διακρίσεις. Όλοι έχουμε ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες.

Στον αγώνα παρεβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, όπου παρέδωσε δώρα στα παιδιά, ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Δήμος Γεωργιάδης, και ο Βουλευτής Λάρνακας, Πρόδρομος Αλαμπρίτης.

Οι νικητές αυτού του αγώνα είναι τα παιδιά με αυτισμό, που ακόμα μια φορά απέδειξαν ότι μπορούν να αποτελέσουν μέρος της κοινωνίας.

Από ιστοσελίδα ΠΑΣΠ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Τζολάκης είναι πλέον ο μοναδικός κίπερ που δεν έχει δεχθεί γκολ στην Premier League!

Ο Τζολάκης είναι πλέον ο μοναδικός κίπερ που δεν έχει δεχθεί γκολ στην Premier League!

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είναι πλέον ο μοναδικός τερματοφύλακας που δεν έχει δεχθεί γκολ στη φετινή Premier League, μετά και το τέρμα που δέχθηκε η Άρσεναλ στο ντέρμπι με την Τσέλσι!