Τελευταίο chance για βαθμό ή βαθμούς!

Τελευταίο chance για βαθμό ή βαθμούς!

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει την Κυριακή ( 15/10, 16:00) την Εθνική Γεωργίας, εκτός έδρας.

Αμφότερες οι δύο ομάδες δεν έχουν οποιαδήποτε ελπίδα για πρόκριση, ωστόσο η Εθνική μας έχει ένα λόγο παραπάνω… να πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό.

Μέχρι στιγμής είμαστε στους 0 βαθμούς και απομένουν μόλις δύο αγώνες για να ολοκληρωθεί η προκριματική φάση, δεν θέλουμε με τίποτα να ολοκληρώσουμε χωρίς βαθμό.

Κόντρα στην Γεωργία είναι πιθανότατα η τελευταία μας ευκαιρία για να συλλέξουμε κάποιους βαθμούς, αφού στον τελευταίο αγώνα θα αντιμετωπίσουμε την Ισπανία.

Στον πρώτο αγώνα απέναντι στην Εθνική του Κβαρατσχέλια, η Κύπρος πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση σε αυτή την φάση και άξιζε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, να έπαιρνε κάτι από την αναμέτρηση, αλλά ηττήθηκε με 1-2.

Στα προκριματικά του EURO 1992 η Κύπρος ήταν στον όμιλο με Σοβιετική Ένωση, Ιταλία, Νορβηγία και Ουγγαρία, μέτρησε 8 ήττες και ολοκλήρωσε με 0 βαθμούς… ευχόμαστε να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο και φέτος.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το εντυπωσιακό drone show στην Τούμπα για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ!

Το εντυπωσιακό drone show στην Τούμπα για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ!

Η φανέλα, το σήμα, τα 100 χρόνια ιστορίας, όλα αποτυπώθηκαν στον ουρανό της Θεσσαλονίκης, πάνω από την Τούμπα, στο drone show της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τους εορτασμούς του ενός αιώνα «ζωής»!