ΤΙΜΟΥΡ - Την... «είπε» στον Πίττα: «Θέλουμε και με ένα πόδι να έρχεται»

ΤΙΜΟΥΡ - Την... «είπε» στον Πίττα: «Θέλουμε και με ένα πόδι να έρχεται»

Στην διάσκεψη τύπου μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Νορβηγία, ο Τιμούρ Κετσπάγια σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε πριν τον αγώνα, λέγοντας πως υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν θέλουν να έρχονται στην Εθνική και μίλησε για τον Ιωάννη Πίττα.

«Μίλησα με τον Πίττα μας είπε ότι η προτεραιότητα του είναι η ΑΙΚ που δεν πάει καλά στη Σουηδία. Ήθελε να ξεκουραστεί αυτές τις μέρες και είχε και κάποιο θέμα τραυματισμού. Δυστυχώς εμείς θέλουμε και με ένα πόδι να είναι, να έρχεται εδώ και να κάνει θυσίες για την Εθνική ομάδα. Και σε αυτό το θέμα έχουμε κάποια προβλήματα. Οι παράγοντες είναι που πιέζουν τους παίκτες να μην έρχονται. Ο καθένας βλέπει το συμφέρον το δικό του, το οπαδικό.»

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Έγραψε ιστορία με την υποψηφιότητα για Χρυσή Μπάλα ο Μέσι!

Έγραψε ιστορία με την υποψηφιότητα για Χρυσή Μπάλα ο Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να γράφει ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έχει υποψηφιότητα για τη Χρυσή Μπάλα με διαφορά 20 ετών από την πρώτη έως την τελευταία του παρουσία στη λίστα.