Tο πρώτο επίσημο στο «Aντώνης Παπαδόπουλος»

Tο πρώτο επίσημο στο «Aντώνης Παπαδόπουλος»

Σαν σήμερα πριν από 37 χρόνια, η Ανόρθωση έδωσε το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο«Αντώνης Παπαδόπουλος». Νίκη με 5-0 επί του Ερμή.

Η ανάρτηση της Ανόρθωσης

«Μια από τις πιο ιστορικές στιγμές της ομάδας μας καταγράφει το #onthisday powered by Caramondani Group για τις 12/10, αφού κάνουμε ειδική αναφορά στο πρώτο επίσημο παιχνίδι που έγινε στο «Α. Παπαδόπουλος».

Τα «θυρανοίξια» του «ναού» έγιναν ημέρα Κυριακή, ενώ σε μια πρωτοποριακή κίνηση η διοίκηση του Συλλόγου προχώρησε και στην έκδοση 200 καρτών διαρκείας που έγιναν ανάρπαστες.
 
Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα μας υποδέχθηκε τον Ερμή και επικράτησε με το ευρύ 5-0. Τα γκολ σημείωσαν οι Ανδρέου, Λίσιανιν, Φώτη, Σκάγιας και ένα αυτογκόλ.

Πέρασαν 37 χρόνια από τότε και το «Α. Παπαδόπουλος» παραμένει η προσωρινή έδρα της Ανόρθωσης, μέχρι την επιστροφή της στην Αμμόχωστο και το ΓΣΕ».

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν πήγε καλά αυτό: Η στιγμή που ο Πίκφορντ πιάνει τα γεννητικά του όργανα μετά το γκολ της Αγγλίας - Η απάντηση του Ρομέρο

Δεν πήγε καλά αυτό: Η στιγμή που ο Πίκφορντ πιάνει τα γεννητικά του όργανα μετά το γκολ της Αγγλίας - Η απάντηση του Ρομέρο

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Αγγλίας, Τζόρνταν Πίκφορντ πανηγύρισε το γκολ, πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα και πήρε «απάντηση» από τον Ρομέρο στο 1-1 της Αργεντινής.