«Έχει καλύτερες προτάσεις από αυτήν της Μπέτις ο Παπασταθόπουλος»

«Έχει καλύτερες προτάσεις από αυτήν της Μπέτις ο Παπασταθόπουλος»

Μπορεί να βρέθηκε κοντά στη μεταγραφή στην Μπέτις, ωστόσο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος παραμένει εντέλει ελεύθερος, καθώς το φλερτ με τον ισπανικό σύλλογο δεν μετουσιώθηκε σε... γάμο.

Παρ’ όλα αυτά, ο πολύπειρος αμυντικός φαίνεται πως έχει άλλες προτάσεις στα χέρια του, και μάλιστα πιο καλές οικονομικά.


Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το ισπανικό ABC, σύμφωνα το οποίο «στην Μπέτις ήξεραν εξαρχής πως ο Σωκράτης έχει καλύτερες προστάσεις στα χέρια του, κάτι που θα προκαλούσε ανησυχία».


Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως, παρότι στα 35 του χρόνια και ανενεργός ουσιαστικά μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, ο Έλληνας στόπερ φέρεται να είναι σε καλή κατάσταση σωματικά, κάτι που επεσήμανε ο Γερμανός δημοσιογράφος, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Τα αρνούνται όλα οι έξι κατηγορούμενοι - Πότε θα συνεχιστεί η υπόθεση

Φόνος Δημοσθένους: Τα αρνούνται όλα οι έξι κατηγορούμενοι - Πότε θα συνεχιστεί η υπόθεση

Μη παραδοχή σε όλες τις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν απάντησαν οι έξι κατηγορούμενοι στην υπόθεση φόνου του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους, που διαπράχθηκε στις 17 Οκτωβρίου 2025, στη Λεμεσό.