Πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου με Σλούκα μετά τη νίκη επί της Ρεάλ: «Άϊντε αρχηγέ! Πάμε να το σηκώσουμε»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδειξε τα συναισθήματα του μετά τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης μέσω story στο instagram




Η διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας περίμενε κάτι καλύτερο με την έναρξη του πρωταθλήματος το οποίο δεν ήρθε και θέλησε να προχωρήσει στην αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, ευελπιστώντας πως θα ανακάμψει η ομάδα τις επόμενες αγωνιστικές.
Ο Νίκος Χριστοδουλίδης πήρε το πράσινο φως από το Δ.Σ να αναλάβει αποκλειστικά το θέμα του νέου τεχνικού. Ήρθε σε επαφή με αρκετούς και πλέον υπάρχει μια λίστα με 4-5 ονόματα. Τις αμέσως επόμενες μέρες θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με κάποιους από αυτούς και αναμένεται μέχρι την Κυριακή να παρθεί η απόφαση για τον εκλεκτό.
Παράλληλα στην ΑΕΛ επέλεξαν όπως παραμείνουν στην ομάδα οι Μάρκος Σπανός που ήταν βοηθός του Χαραλάμπους, Μάριος Σταυρινίδης (Προπονητής τερματοφυλάκων), όπως και ο Σωτήρης Ρουσσής (Γυμναστής). Ωστόσο σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα θέλω του νέου τεχνικού, όσων αφορά τους συνεργάτες του.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις