Αλλαγή ώρας έναρξης και χωρίς κόσμο το φιλικό Ομόνοια 29Μ-Απόλλων (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Αλλαγή ώρας έναρξης και χωρίς κόσμο το φιλικό Ομόνοια 29Μ-Απόλλων (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Απόλλωνας, ενημερώνει ότι το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ομόνοια 29Μ που είναι για την ερχόμενη Παρασκευή (13/10) στο «Αμμόχωστος», θα ξεκινήσει μία ώρα νωρίτερα και θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών».

Αναλυτικά:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την αλλαγή ώρας του φιλικού αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια 29ης Μαΐου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή (13/10) στο στάδιο “Αμμόχωστος Επιστροφή” στις 18:30 αντί για τις 19:30 που ήταν αρχικά ορισμένος.

Ενημερώνουμε επίσης ότι ο αγώνας θα είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω των έκτακτων μέτρων αστυνόμευσης στην επαρχία Λάρνακας».

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΡΑΨΑΜΕ: ΟΡΙΣΤΙΚΗ η απόφαση της Αστυνομίας για το φιλικό ματς Ομόνοια 29Μ-Απόλλων

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έβγαλε πείσμα και αρνήθηκε να ηττηθεί στο ντέρμπι της... 3ης θέσης η Νάπολι! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Έβγαλε πείσμα και αρνήθηκε να ηττηθεί στο ντέρμπι της... 3ης θέσης η Νάπολι! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Δύο φορές η Ρόμα προηγήθηκε, ισάριθμες απαντήσεις κατάφερε να βρει η Νάπολι, πεισμώνοντας και καταφέρνοντας να παραμείνει 3η στη βαθμολογία με το τελικό 2-2 στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».