Αλλαγή ώρας έναρξης και χωρίς κόσμο το φιλικό Ομόνοια 29Μ-Απόλλων (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Αλλαγή ώρας έναρξης και χωρίς κόσμο το φιλικό Ομόνοια 29Μ-Απόλλων (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Απόλλωνας, ενημερώνει ότι το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ομόνοια 29Μ που είναι για την ερχόμενη Παρασκευή (13/10) στο «Αμμόχωστος», θα ξεκινήσει μία ώρα νωρίτερα και θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών».

Αναλυτικά:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την αλλαγή ώρας του φιλικού αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια 29ης Μαΐου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή (13/10) στο στάδιο “Αμμόχωστος Επιστροφή” στις 18:30 αντί για τις 19:30 που ήταν αρχικά ορισμένος.

Ενημερώνουμε επίσης ότι ο αγώνας θα είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω των έκτακτων μέτρων αστυνόμευσης στην επαρχία Λάρνακας».

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΡΑΨΑΜΕ: ΟΡΙΣΤΙΚΗ η απόφαση της Αστυνομίας για το φιλικό ματς Ομόνοια 29Μ-Απόλλων

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Καταιγιστική Άρσεναλ, διέλυσε τη Βίλα στο υποτιθεμένο ντέρμπι με 4-1 και έστειλε μήνυμα τίτλου, ξεφεύγοντας στο +5 πριν παίξει η Σίτι. Νέα γκέλα για τη Γιουνάιτεντ απέναντι στην… υποβιβασμένη Γουλβς!