Απέρριψε προτάσεις από Σαουδική Αραβία και ΗΠΑ πριν ανακοινώσει το... τέλος!

Απέρριψε προτάσεις από Σαουδική Αραβία και ΗΠΑ πριν ανακοινώσει το... τέλος!

Αρνητικά σε προτάσεις που είχε από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και των ΗΠΑ, απάντησε ο Εντέν Αζάρ, πριν ανακοινώσει ότι κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια!

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 32 ετών ανακοίνωσε ο Εντέν Αζάρ, βάζοντας τέλος στην «πλούσια» καριέρα του.

Παρ' όλα αυτά, ο Βέλγος είχε διαθέσιμη την επιλογή να συνεχίσει, αφού όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού είχε στα χέρια του δελεαστικές προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και των ΗΠΑ.

Ωστόσο, ο Αζάρ δεν πείστηκε ότι αυτές οι προτάσεις ήταν ικανές να τον κρατήσουν στα γήπεδα, παρότι θα τον έκαναν πλουσιότερο κατά πολλά εκατομμύρια ευρώ, αποφασίζοντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του και με την σκέψη της... απόσυρσης να έχει μπει εδώ και καιρό στο μυαλό του.

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αντρέ Λουίς είναι άλλο ένα χρυσό deal: Αυτές είναι οι ακριβότερες πωλήσεις στην ιστορία του Ολυμπιακού

Ο Αντρέ Λουίς είναι άλλο ένα χρυσό deal: Αυτές είναι οι ακριβότερες πωλήσεις στην ιστορία του Ολυμπιακού

Η μεταγραφή του Αντρέ Λουίς στην Κάνσας Σίτι τον τοποθέτησε στην 3η θέση των κορυφαίων πωλήσεων στην ιστορία του Ολυμπιακού, σε μια λίστα όπου φυσικά δεσπόζει το όνομα του Μπάμπη Κωστούλα.