Έκπληξη με Γιόβετιτς!
Χθες η ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι το μεγάλο μεταγραφικό της απόκτημα, ο Στέφαν Γιόβετιτς θα είναι στην αποστολή, παρόλο που δεν έκανε προετοιμασία με κάποια ομάδα το φετινό καλοκαίρι, ξαφνιάζοντας τους πάντες!




Τι είπε:
Αρχικά: «Το να κερδίσουμε τη Ρέιντζερς δεν ήταν απλά νίκη, ήταν υπέρβαση για μας. Από εκεί και πέρα ο προπονητής μαζί με τους συνεργάτες του θεώρησαν ότι οι παίκτες που ξεκίνησαν βασικοί με τη Ρέιντζερς μπορούσαν να ξεκινήσουν βασικοί και με την Ανόρθωση. Ξάφνιασε με αυτή την κίνηση και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε».
Για τα αγωνιστικά: «Μια μικρή ενόχληση αισθάνθηκε ο Μπαμπίκα, όμως δεν πιστεύουμε ότι είναι κάτι σοβαρό. Έχουν πάρει τέσσερις μέρες ρεπό οι παίκτες και ελπίζουμε μετά τις εθνικές να επανέλθουν όλοι υγιείς».
Για το αν ο Άρης δίνει το 100% την πρόκριση στην Ευρώπη: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός, ισχύει και για το πρωτάθλημα και για την Ευρώπη. Μιλάμε για μια πλατφόρμα ευρωπαϊκή και μεγάλη, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα σε εσένα. Πρέπει να είμαστε 100% κάθε παιχνίδι γιατί αν δεν είσαι μπορεί και να συντριβείς. Στο τέλος της ημέρας ο Άρης είναι η μόνη ομάδα που εκπροσωπεί στην Ευρώπη τώρα το κυπριακό ποδόσφαιρο. Θα κάνουμε ότι μπορούμε και αν χάσουμε θα χάσουμε με το κεφάλι ψηλά».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις