Πόλυς Χαραλάμπους

Ο Πορτογάλος Πέδρο Μάρκες, δεν προλάβαινε να δέχεται συγχατηρήρια με τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης με την Δόξα. Πέτυχε χατ-τρικ, όπως συνηθίζεται πήρε τη μπάλα σπίτι του…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την επιλογή του 25χρονου σέντερ φορ, αναφέρθηκε στη συνέντευξη τύπου, μετά από σχετική ερώτηση, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος τόνισε το ότι ο παίχτης έχει «κουμπώσει» με τον τρόπο που παίζει ομάδα.

Απένειμε τα εύσημα και στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Μάκη Παπαιωάννου, ο οποίος προσπάθησε παρά πολύ να φέρει τον παίχτη στο Κολόσσι, με δεδομένο ότι ανήκει στην Ναιμέγκεν.

Όταν ανακοινώθηκε το όνομα του Μάρκες, η αλήθεια είναι ότι δεν «γκέλαρε» μέσα στον  κόσμο της ομάδας. Τα περισσότερα γκολ σε μια σεζόν στην καριέρα του, τα είχε βάλει με την δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (η καριέρα του αναλυτικά). Ήταν τη χρονιά 20-21, όπου σκόραρε εννιά φορές.

Ο Μάρκες, σε 4 παιχνίδια (δυο βασικός και δυο αλλαγή) με τα χρώματα του Απόλλωνα, έχει ήδη σκοράρει ισάριθμες φορές. Αν είναι υγιής, με το… δυνατό ξεκίνημα που έκανε στα μέρη μας, υπάρχει προοπτική να αποτελέσει «φονικό όπλο» για την λεμεσιανή ομάδα.

Στο γήπεδο «Άλφαμέγα», όταν επισφραγίστηκε η 3η συνεχόμενη νίκη και η ομάδα ανέβηκε στην κορφή, ήταν πολύ πανηγυρικό το κλίμα. Για πρώτη φορά στον φετινό μαραθώνιο, οι κυανόλευκοι αναπνέουν τον αέρα του ρετιρέ.

Υπάρχει πλέον μεγάλη πίστη στην ομάδα, ότι θα διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλους. Μέσα από τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις, έχουν… εξαφανιστεί τα σύννεφα αμφισβήτησης που υπήρξαν μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές.

Οι διορθωτικές κινήσεις της διοίκησης, με την πρόσληψη Βλάνταν Μιλόγεβιτς, όπως και οι τελευταίες προσθήκες παιχτών (ειδικά αυτή του Μάρκες), έχουν συμβάλει στην θεαματική αλλαγή εικόνας.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Το παλεύει… -ThemaSports
17/05 @ 21:06

Απόλλων: Το παλεύει…

Ο Απόλλωνας δεν παράτησε την περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα… -ThemaSports
17/05 @ 18:00

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα…

Ο Άντριαν Γκούλα αναλαμβάνει εκτός απροόπτου τον Απόλλωνα.

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας-ThemaSports
16/05 @ 15:01

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας

Ο Σλοβάκος Αντριάν Γκούλα είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Απόλλωνα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μάρκες... 2026!-ThemaSports
16/05 @ 13:31

Μάρκες... 2026!

Στον Απόλλωνα μέχρι το 2026 ο Πέδρο Μάρκες.

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
14/05 @ 23:50

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ