Ο Κόνερ Φράνκαμπ ανακοινώθηκε από την Μπρεογάν του Δημήτρη Αγραβάνη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μετά το άδοξο φινάλε του Ζαν Μαρκ-Σίσκο ο οποίος έβαλε τέλος στην καριέρα του στα 26 του χρόνια για λόγους υγείας, η Μπρεογάν βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Κόνερ Φράνκαμπ. Εκεί ο 28χρονος γκαρντ (1,85μ.) θα έχει συμπαίκτη τον Δημήτρη Αγραβάνη.
Ο άλλοτε γκαρντ του Ρεθύμνου και του Προμηθέα, που πέρασε και από την Ευρωλίγκα με τη Ζενίτ, είχε κατά μέσο όρο 12.7 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ ανά παιχνίδι την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Γκαζιαντέπ στην Τουρκία.
sport-fm.gr
Πλούσιο το τηλεοπτικό πρόγραμμα σήμερα Σάββατο 10 Μαΐου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/05 @ 14:10
Αυτοί είναι οι οκτώ διαιτητές που επιλέχθηκαν από την Euroleague για να σφυρίξουν στο Final Four της διοργάνωσης.
08/05 @ 08:17
Οι Νικς το έκαναν ξανά! Παρά το -20 στο σκορ, πέτυχαν επική ανατροπή για δεύτερο συνεχόμενο ματς απέναντι στους Σέλτικς και με το 91-90 πήραν προβάδισμα 2-0 στη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής.
08/05 @ 08:05
Ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ ήταν ασταμάτητος, η Οκλαχόμα Σίτι διέλυσε τα κοντέρ με 149-106 απέναντι στο Ντένβερ και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των ημιτελικών της Δύσης!
07/05 @ 22:24
Ο Κεραυνός είναι η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στην τελική φάση των πλέι-οφ για το Πρωτάθλημα της ECOMMBX Basket League.
07/05 @ 00:01
Ο Παναθηναϊκός έπαιξε σκυλίσια άμυνα με αδιανόητο πάθος, έπνιξε 75-67 την Εφές στη... λάβα του ΟΑΚΑ και έκανε check-in για Άμπου Ντάμπι, βάζοντας πλώρη για το όγδοο αστέρι!
07/05 @ 00:05
Προκρίθηκε στο 13ο Final 4 της ιστορίας του ο Παναθηναϊκός, 7o για τον Αταμάν!
BEST OF THEMASPORTS