Τι FIFA, τι EA FC 24: Τα bugs παραμένουν εδώ!

Τι FIFA, τι EA FC 24: Τα bugs παραμένουν εδώ!

Γκολκίπερ να σκοράρει με τάκλιν, στέλνοντας την μπάλα από τη μία περιοχή στην άλλη; Με λίγη... φαντασία από το EA FC 24, όλα γίνονται!

Μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότεροι χρήστες του EA FC εντοπίζουν λάθη στη νέα έκδοση. Οι περισσότεροι μέσω των social media το αντιμετωπίζουν με χιούμορ, ωστόσο υπάρχουν και έντονες αντιδράσεις για το πώς ο κατασκευαστής έχει καταφέρει να κάνει χειρότερο το παιχνίδι, αντί να το αναβαθμίσει.

Σε νέο βίντεο που κυκλοφόρησε από το δημοφιλές παιχνίδι, φαίνεται πως η μπάλα έχει δική της προσωπικότητα και με μία απόκρουση του τερματοφύλακα όχι μόνο καταλήγει στην άλλη άκρη του γηπέδου, αλλά μπαίνει και γκολ!

Προηγούμενο κλιπ επίσης έδειχνε την μπάλα να κινείται στον αγωνιστικό χώρο σαν να την σπρώχνει κάποιο φάντασμα με τους παίκτες να την κυνηγούν.

Δικαιολογημένες οι αντιδράσεις για τα συγκριμένα λάθη που, αν και φαίνονται αστεία, έχουν γίνει σε ένα βιντεοπαιχνίδι η τιμή του οποίου κυμαίνεται στα 70 ευρώ.  

www.bnsports.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τους... «ζώνουν τα φίδια» - Αυτό που περιμένουν άμεσα

Τους... «ζώνουν τα φίδια» - Αυτό που περιμένουν άμεσα

Έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα τους, αλλά στον ΑΠΟΕΛ προβληματίζονται από τις εμφανίσεις των «γαλαζοκιτρίνων» στα τελευταία τρία παιχνίδια που ήταν όλα ντέρμπι, όπου η ομάδα είχε απολογισμό δύο ισοπαλίες και μία ήττα.