Στο Δασάκι (με απουσίες) για το «διπλό» ανασύνταξης!

Στο Δασάκι (με απουσίες) για το «διπλό» ανασύνταξης!

Η ΑΕΛ συνεχίζει την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Άχνας, για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, αφού αγνοούν το τρίποντο από την 2η αγωνιστική και τη νίκη, επί της ΑΕΖ.

Στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις η ομάδα του Χρίστου Χαραλάμπους μετρά, μόλις μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Πολύ αρνητική συγκομιδή για την Λεμεσιανή ομάδα, την οποία θέλει να αφήσει πίσω της και να βγάλει αντίδραση, απέναντι στον Εθνικό.

Πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη κατά πολύ στον αγωνιστικό χώρο και να αποφύγει τα πολλά αβίαστα λάθη που έκανε στον αγώνα με την Ανόρθωση.

Ο Κύπριος τεχνικός έχει να διαχειριστή αρκετά προβλήματα, κυρίως στον αμυντικό τομέα. Εκτός οι Τσούκα και Φιλίποβιτς, καθώς είναι τιμωρημένοι. Θα απουσιάζει και ο τραυματίας Ντέγοεστ, ενώ αμφίβολος είναι ο Χέντι. Ο Μεντόσα δεν επέστρεψε ακόμη από την χώρα του και δεδομένα θα είναι εκτός. Στα θετικά η επιστροφή του Μαρς, στην μεσαία γραμμή. Ο Μορέιρα αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πάει καλά η διαδικασία «επανατοποθέτησης» - Χάρηκαν την "επιστροφή" του Κακουλλή.!

Πάει καλά η διαδικασία «επανατοποθέτησης» - Χάρηκαν την "επιστροφή" του Κακουλλή.!

Μετά από διαδοχικές ισοπαλίες με Ομόνοια Αραδίππου και Ολυμπιακό, έσπευσαν μερικοί να… βγάλουν εκτός διεκδίκησης του τίτλου τον Άρη.