Ένας φίλος από τα παλιά: Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού!

Ένας φίλος από τα παλιά: Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού!

Ο θρύλος της Άρσεναλ και της Βραζιλίας, πρώην παίκτης και τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της Παρασκευής (13/10) για το «τριφύλλι».

 

 Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα βρέθηκε στην Ελλάδα, στο πλαίσιο ενός ποδοσφαιρικού σεμιναρίου, και δεν έχασε την ευκαιρία να «θυμηθεί» τα παλιά.

Επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, τη φανέλα του οποίου φόρεσε από το 2008 έως το 2011, ενώ για περίπου έξι μήνες στα μέσα του 2016, υπήρξε και τεχνικός διευθυντής του.

Φωτογραφήθηκε με νυν παίκτες των «πρασίνων», αγκάλιασε τον συμπατριώτη του Μπερνάρ και μίλησε με τον Ζέκα, τον οποίο «πρόλαβε» στον σύλλογο, μέσω του ρόλου που είχε, αφότου «κρέμασε» τα παπούτσια του.


www.bnsports.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ξεχωριστή η σημερινή μέρα για την Ομόνοια Αραδίππου - Επιπλέον κίνητρο για νίκη κόντρα στην ΑΕΛ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεχωριστή η σημερινή μέρα για την Ομόνοια Αραδίππου - Επιπλέον κίνητρο για νίκη κόντρα στην ΑΕΛ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια Αραδίππου γιορτάζει σήμερα (04/04) τα 97α γενέθλια της και όπως γίνεται αντιληπτό, οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της ομάδας, Μαρίνος Σατσιάς, έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για νίκη στο αποψινό (19:00) ματς με αντίπαλο την ΑΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», για τη 2η αγωνιστική των πλέι-άουτ.

BEST OF THEMASPORTS