Χάτο: «Πολύ δυνατός ο Άμραμπατ, δεν πίστευε ότι είμαι 17 - Ωραία ατμόσφαιρα στη Φιλαδέλφεια»

Χάτο: «Πολύ δυνατός ο Άμραμπατ, δεν πίστευε ότι είμαι 17 - Ωραία ατμόσφαιρα στη Φιλαδέλφεια»

Δηλώσεις σε ολλανδικό Μέσο για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άγιαξ παραχώρησε σε ολλανδικό Μέσο ο Γιορέλ Χάτο.

Το παιδί-θαύμα του «Αίαντα» αναφέρθηκε τόσο στον Νόρντιν Άμραμπατ, χαρακτηρίζοντάς τον πολύ δυνατό παίκτη, ενώ πρόσθεσε πως ο Μαροκινός δεν ήξερε ότι είναι μόλις 17 ετών. Παράλληλα, έκανε λόγο και για την OPAP Arena, λέγοντας πως οι οπαδοί της «Ένωσης» δημιούργησαν μία όμορφη ατμόσφαιρα.

«Ο Άμραμπατ δεν πίστευε ότι είμαι δεκαεπτά. Είναι πολύ δυνατός παίκτης. Δεν το πίστευε ότι είμαι μόλις 17 ετών. Οι οπαδοί δημιούργησαν μια ωραία ατμόσφαιρα που δίνει επιπλέον ενέργεια και αδρεναλίνη», ήταν τα λόγια του Χάτο.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «τούνελ του τρόμου»: Η διαδρομή προς τον αγωνιστικό χώρο της Μαρακανά (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο «τούνελ του τρόμου»: Η διαδρομή προς τον αγωνιστικό χώρο της Μαρακανά (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κάμερα του Sportal μπαίνει στο περίφημο τούνελ του γηπέδου «Ράικο Μίτιτς» και καταγράφει τη διαδρομή που ακολουθούν οι ποδοσφαιριστές πριν πατήσουν χορτάρι.