Ανανέωσε το συμβόλαιο του Χιμένες η Ατλέτικο Μαδρίτης

Ανανέωσε το συμβόλαιο του Χιμένες η Ατλέτικο Μαδρίτης

Ανανέωσε το συμβόλαιο του Χοσέ Μαρία Χιμένες η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Οι «ροχιμπλάνκος» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Ουρουγουανό αμυντικό, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που τον «δένει» στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας έως το καλοκαίρι του 2028.

Ο Χιμένες αγωνίζεται εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία με τη φανέλα της Ατλέτικο, η οποία τον απέκτησε από την Ντανούμπιο της Ουρουγουάης το 2013, έναντι μόλις 1 εκατ. ευρώ.

Έκτοτε, ο 28χρονος πλέον αμυντικός, έχει πραγματοποιήσει 290 εμφανίσεις, έχοντας παράλληλα κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Ισπανίας (2014, 2021), ένα Europa League (2018) και φτάνοντας δύο φορές μέχρι τον τελικό του Champions League (2014, 2016).

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ασταμάτητος ο Πίττας: «Πάτησε» και το Κύπελλο Βουλγαρίας!

Ασταμάτητος ο Πίττας: «Πάτησε» και το Κύπελλο Βουλγαρίας!

Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται ο Ιωάννης Πίττας, ο οποίος συνεχίζει να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα στη Βουλγαρία.