Όλα όσα ειπώθηκαν στην συνέντυξη Τύπου της Ανόρθωσης στην αίθουσα διασκέψεων του Αντώνης Παπαδόπουλος για το «Γίνε Συμμέτοχος».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όλα όσα ειπώθηκαν η τι προνοεί το πρόγραμμα «Γίνε Συμμέτοχος» σε φωτογραφίες και βίντεο:

Αρχική τοποθέτηση: «Καλωσορίσετε στη συνέντευξη για το πρόγραμμα Γίνε Συμμέτοχος. Δίπλα μου είναι οι Πανίκος και Ανδρέας Ανδρέου. Ως Συμβούλιο προσπαθούμε ο καθένα να έχει έναν τομέο ευθύνης. Ο Ανδρέας Ανδρέου έχει αναλάβει το εμπορικό και ο Πανίκος Ανδρέου έχει αναλάβει το τμήμα διεύθυνσης και το λογιστήριο.

Είχαμε πει από την αρχή ότι ούτε Ωνάσηδες είμαστε, ούτε έχουμε έρθει με πακτωλό χρημάτων για να καλύψουμε τους προυπολογισμούς και τις προηγούμενες υποχρεώσεις. Σε ένα πλαίσιο συνεργασίας θέλουμε να δημιουργήσουμε μια αντωγωνιστική ομάδα αντάξια της ιστορίας της Ανόρθωσης. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου και τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα στήριξη του όμως χρειάζονται περισσότερα.

Πέρασε η εποχή του ενός, πρέπει να πάμε στην εποχή των πολλών. Ο ένας με πολλά έχει ημερομηνία λήξης όπως είδαμε στο πρόσφατο παρελθόν».

Τι είναι το «Γίνε Συμμέτοχος»: «Ο στόχος του προγράμματος είναι να δημιουργηθεί μια σταθερή πηγή εσόδων και να δίνει ωφελήματα σε όσους συμμετέχουν. Οι βασικοί όροι του προγράμματος προνοούν μέγιστο αριθμό 1911 μελών.

Ποια είναι τα προνόμια από αυτό το πρόγραμμα: «Μια συλλετική φωτογραφία αριθμημένη με πιστοποιητικό γνησιότητας και θα έχει προσωπική αφιέρωση στον κάθε ένα ξεχωριστά, υπογραμμένη από όλους τους παίκτες και του τεχνικού τιμ. Επίσης σε χώρο του σταδίου θα δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα μέλη του προγράμματος δικαίωμα πρόσβασης πριν τον αγώνα, σε επιλεγμένους αγώνες, με συγκεκριμένους καλεσμένους και εκδηλώσεις σε κάθε επίσκεψη. Πριν την έναρξη της σεζόν θα δημιουργείται μια εκδήλωση γνωριμίας με όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικό τμήματος αποκλειστικά για τα 1911 μέλη του προγράμματος. Όταν θα κερδίσουμε τους τίτλους αυτοί θα έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της ομάδας. Με την κάρτα μέλους θα απολαμβάνουν εκπτώσεις από το κατάστημα της Ανόρθωσης και από άλλα κατάστήματα. Επί χρονιάια βάση θα γίνεται κλήρωση για ένα αυτοκίνητο. Θα γίνει ένας τοίχος με τα ονόματα όλων των μελών του προγράμματος». 

«Το κόστος συμμετοχής ανά ποδοσφαιρική περίοδο ανέρχεται στα 600 ευρώ, εάν κάποιος το καταβάλει άμεσα είναι 550. Υπάρχει η επιλογή για καταβολή του ποσού με 3 ή 6 δόσεις».

Για τις σχέσεις με το σωματείο: «Για εμάς, δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ εταιρείας και Συλλόγου. Υπάρχει μόνο η Ανόρθωση. Για να μπορέσει η Ανόρθωση να ορθοποδήσει πρέπει ότιδήποτε υπάρχει να επιλυθεί. Η Ανόρθωση τα τελευταία δέκα χρόνια ταλαιπωρείται από εσωστρέφεια. Για εμάς δεν υπάρχει εσωστρέφεια. Εμείς θέλουμε να λύσουμε τα προβλήματα. Σε αυτό το πλαίσιο κινούμαστε. Εμείς δεν έχουμε να χωρίσουμε με κανέναν τίποτα. Θεωρούμε ότι όλους μας ενώνει η αγάπη για την Ανόρθωση. Δεν πρόκειται να ακούσετε από εμάς το παραμικρό όσο αφορά θέματα σε σχέση με εταιρεία, σύλλογο, κτηματική ή οτιδήποτε άλλο να λέγονται δημόσια. Θα συζητήσουμε εσωτερικά και σε πλαίσιο κατανόησης με μοναδικό στόχο την αγάπη για την Ανόρθωση για να επιλύσουμε τα προβλήματα. Αν θέλουμε να την βλέπουμε όπως τις πρώτες 6 αγωνιστικές πρέπει να τη βοηθήσουμε και να της δώσουμε τα εφόδια να το κάνει. Όταν υπάρχει επαφή και αλληλοκατανόηση πάντα τα μηνύματα είναι αισιόδοξα».

Αν πετύχει ο στόχος της οικονομικής στήριξης πόσα θα λάβει στο ταμείο η Ανόρθωση: «Ένα ποσό γύρω στο εκατομμύριο».

«Πήραμε μία ομάδα με μέσο όρο 34 ετών και έχουμε τώρα γύρω στα 24. Συμβόλαιο με τις επιτυχίες δεν υπογράψαμε όυτε με το πρωτάθλημα, αλλά σε κάθε παιχνίδι είπαμε ότι όλοι θα παλεύουν για τους τρεις βαθμούς. Όμως για να γίνεται αυτό πρέπει να είμαστε συνεπείς με τις υποχρεώσεις μας στο οικονομικό κομμάτι».

Για το αν θα γίνει η μεταβίβαση των μετοχών: «Ούτε κουτσομπολιά θα κάνουμε, ούτε θα γεμίζουμε τα σάιτ με διάφορα. Δεν πρόκειται να πω τίποτα που δεν είναι ανακοινώσιμο. Ότι πούμε τη δεδομένη στιγμή θα κάνει κακό την ομάδα. Δεν προσπαθούμε να επιρρίψουμε ευθύνες, δεν θέλω να πω κάτι που θα κάνει κακό της ομάδας, με ενδιαφέρει μόνο το καλό της Ανόρθωσης, δεν θα δώσω απαντήσεις για αυτά τα πράγματα. Ότι έχει σχέση με τις μετοχές και τη διαχείριση έχει να κάνει με εμάς, τον κύριο Πουλλαΐδη και το σωματείου. Εμείς θα τα συζητήσουμε και θα τα βρούμε. Σας λέω, μην ανησυχείτε για τη μεταβίβαση των μετοχών θα γίνει σύντομα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα γίνει, απλά κάποια πράγματα πρέπει να υλοποιηθούν να γίνουν»

Όλα όσα προνοεί το πρόγραμμα «Γίνε Συμμέτοχος» σε φωτογραφίες:

 

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κασσιανός: «Είναι ένας εφιάλτης, ποτέ ξανά δεν θα πρέπει να υποθηκευτεί το γήπεδο - Είμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή»-ThemaSports
16/05 @ 12:54

Κασσιανός: «Είναι ένας εφιάλτης, ποτέ ξανά δεν θα πρέπει να υποθηκευτεί το γήπεδο - Είμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο πρώην προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Χρήστος Κασσιανός, ο οποίος αναφέρθηκε στην προβληματική κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα της Αμμοχώστου, αλλά και στην «επόμενη μέρα».

Αυτό κι αν είναι «πόκερ»...-ThemaSports
16/05 @ 09:58

Αυτό κι αν είναι «πόκερ»...

Έγιναν γνωστές σήμερα το πρωί, οι αποφάσεις του Χρήστου Πουλλαϊδη. Έκανε κίνηση για το πολύκροτο (και συνάμα κουραστικό για τους Ανορθωσιάτες) θέμα μεταβίβασης των μετοχών.

Νέα κίνηση Πουλλαΐδη... Μεταβιβάζει τις μετοχές-ThemaSports
16/05 @ 09:22

Νέα κίνηση Πουλλαΐδη... Μεταβιβάζει τις μετοχές

Πληροφορίες φέρουν τον Χρήστο Πουλλαΐδη, να έχει στείλει επιστολή, όπου γνωστοποιεί την απόφαση του να μεταβιβάσει τις μετοχές της εταιρείας στο σωματείο. Παράλληλα, προχωρεί σε διαγραφή του χρέους των 5 εκατομμυρίων ευρώ για τα κριτήρια.

Ανόρθωση: Σαν... μαχαιριά-ThemaSports
14/05 @ 18:54

Ανόρθωση: Σαν... μαχαιριά

Δεν φτάνει που ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα στην Ανόρθωση, προστίθεται και η προσφυγή του Γκερέρο…

Μεγάλη εισφορά Χαμπουλλά-ThemaSports
14/05 @ 13:50

Μεγάλη εισφορά Χαμπουλλά

Το δικό του λιθαράκι έβαλε ο Ευγένιος Χαμπουλλάς για την διάσωση του Παπαδόπουλος

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ