Το καλοκαίρι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Νταβίντ Ντε Χέα και έτσι ο Ισπανός τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος, ενώ δεν έχει βρει ακόμα ομάδα. Στην θέση του αποκτήθηκε ο Άντρε Ονάνα, ο οποίος κόστισε 48 εκατομμύρια λίρες και ήρθε από την Ίντερ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ονάνα έχει κάνει πολλά λάθη από όταν έγινε «Κόκκινος Διάβολος», ενώ ήταν και καθοριστικός στην ήττα με 2-3 από την Γαλατά για τους ομίλους του Champions League. O Έρικ Τεν Χαγκ, ωστόσο, συνεχίζει να τον υποστηρίζει και σε δηλώσεις του τονίζει πως τον εμπιστεύεται και πως θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ, Λι Σαρπ, πιστεύει ότι μπορεί να αρχίσουν να τίθενται ερωτήματα σχετικά με την απόφαση του προπονητή να αλλάξει τερματοφύλακα.

 

Γιουνάιτεντ

Ο Ονάνα κάνει αμέτρητα λάθη και ο Ντε Χέα

«Γνωρίζω ότι ο Ντε Χέα δέχθηκε πολλές κριτικές για κάποια από τα λάθη που έκανε, αλλά ήταν επίσης, μέχρι πέρυσι, ο παίκτης της χρονιάς για τρεις συνεχόμενες χρονιές, επίσης, τον αγαπούσαν και οι οπαδοί. Ήταν ένας απίστευτος τερματοφύλακας. Νομίζω ότι ο τρόπος που έφεραν τον Ονάνα και τον απέρριψαν ήταν ερασιτεχνικός», δήλωσε στο «AGamble.com».

«Νομίζω ότι υπάρχουν μάλλον αρκετοί που αμφισβητούν την απόφαση, και είναι φυσικό όταν ο αντικαταστάτης έρχεται και κάνει περισσότερα λάθη από τον παίκτη που έχει φύγει, να αναρωτιέσαι αν η ομάδα ανάλυσης έχει πάρει τη σωστή απόφαση, και αυτή τη στιγμή είναι πολύ αμφιβόλου αξίας αν το έκαναν» συνέχισε.

Οι εμφανίσεις του Ονάνα συνέβαλαν στη χειρότερη εκκίνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Πρωτάθλημα τα τελευταία 34 χρόνια. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βρίσκονται επίσης σε δυσχερή θέση στο Champions League, έχοντας χάσει τα δύο πρώτα παιχνίδια τους στον όμιλο τους, έχοντας δεχτεί επτά γκολ σε μόλις δύο αγώνες και βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου.

Sportsking.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απίθανη επιστροφή της Γιουβέντους από 3-0 σε 3-3 μέσα σε οκτώ λεπτά στην Μπολόνια!-ThemaSports
20/05 @ 23:53

Απίθανη επιστροφή της Γιουβέντους από 3-0 σε 3-3 μέσα σε οκτώ λεπτά στην Μπολόνια!

Γύρισε από την... κόλαση και με τρία τέρματα σε διάστημα οκτώ λεπτών (από το 76' στο 84'), η Γιουβέντους έφυγε όρθια μετά από «ομηρική» μάχη στο «Ρενάτο Νταλ'Άρα» με αντίπαλο την Μπολόνια (3-3)!

Λένον... απέναντι στον Ηλία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
20/05 @ 23:11

Λένον... απέναντι στον Ηλία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Νέος προπονητικός σταθμός για τον Βορειοϊρλανδό προπονητή Νιλ Λένον.

Κι επίσημα «εποχή» Σλοτ στην Λίβερπουλ!-ThemaSports
20/05 @ 21:20

Κι επίσημα «εποχή» Σλοτ στην Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως από την 1η Ιουνίου θα εκκινήσει η νέα εποχή της ομάδας με τον Άρνε Σλοτ στον πάγκο! Συμβόλαιο τριών ετών υπέγραψε ο Ολλανδός, που θα μεταφέρει μαζί του στο «Άνφιλντ» έμπιστους συνεργάτες του με σκοπό ν' ανταποκριθεί στις προσδοκίες των διοικούντων τους «κόκκινους».

Φτάσαμε στο μεγάλο φινάλε: Το τελευταίο κεφάλαιο του... Σωκράτη γράφεται στη Σεβίλλη!-ThemaSports
20/05 @ 20:07

Φτάσαμε στο μεγάλο φινάλε: Το τελευταίο κεφάλαιο του... Σωκράτη γράφεται στη Σεβίλλη!

Κάποτε ο Κλοπ είχε πει για αυτόν πως «δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος εάν θέλει να σε σκοτώσει». Αν ρωτήσεις ένα παιδάκι, τι καριέρα ονειρεύεται να κάνει στο ποδόσφαιρο, θα σου απαντήσει «σαν του Σωκράτη». Ο σπουδαίος κεντρικός αμυντικός αποφάσισε πως πρέπει να σταματήσει να κάνει αυτό που αγαπά... για να επικεντρωθεί στην οικογένειά του!

Mister, you’ll never walk alone-ThemaSports
20/05 @ 21:04

Mister, you’ll never walk alone

Αγαπήθηκε, Λατρεύτηκε, Αποθεώθηκε!

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 14:55

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν τους άφησε να φύγουν. Δεν μπορούσε να μην τους μιλήσει. Στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ. Για μία ακόμη φορά. Για τελευταία φορά. Ακόμη και αν οι φίλοι των «κόκκινων» ελπίζουν μελλοντικά πως ο Γιούργκεν Κλοπ, κάποια στιγμή, θα γυρίσει!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ