Πόλυς Χαραλάμπους

Μιλούσε το πρωί σε ραδιοφωνική εκπομπή, o εκ των δικηγόρων του προέδρου της Ομοσπονδίας, Κρις Τριανταφυλλίδης. Συνεχίζει να θέτει θέματα επί της διαδικασίας, όποτε βγαίνει στον αέρα, αποφεύγοντας όπως ο διάβολος το λιβάνι, να μιλά για την ουσία της υπόθεσης…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ακούγοντας τον γνωστό νομικό, κάναμε τον εξής συνειρμό: Οι ομάδες που αποτελούν την ΚΟΠ, έχουν πληροφορηθεί τα νέα που αφορούν στο πόρισμα των ερευνώντων λειτουργών για το τριπλό ασυμβίβαστο του ηγέτη τους;

Σε μια σοβαρή χώρα, θα έκαναν μια συνάντηση-συνεδρία οι πρόεδροι των ομάδων που αποτελούν την Ομοσπονδία, για να συζητήσουν (αν μη τι άλλο) πως επηρεάζεται το ποδόσφαιρο, από όλα αυτά που καταλογίζονται εναντίον του Γιώργου Κούμα.

Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν θεωρούμε ότι ο πρόεδρος της ΚΟΠ είναι ένοχος. Άλλωστε ακόμα δεν είναι δεδομένο, ότι η υπόθεση (και το περιεχόμενο του πορίσματος) θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευθύνες στον ΚΟΑ για το ασυμβίβαστο του Γιώργου Κούμα… -ThemaSports
10/10 @ 11:14

Ευθύνες στον ΚΟΑ για το ασυμβίβαστο του Γιώργου Κούμα…

Το πόρισμα των ερευνώντων λειτουργών για το τριπλό ασυμβίβαστο του προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα, παραδίδεται αυτή την ώρα από την Επιτροπή Δεοντολογίας στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας Γιώργο Σαββίδη.

Θα «παίξει» καμιά παραίτηση στην πορεία; -ThemaSports
05/10 @ 10:28

Θα «παίξει» καμιά παραίτηση στην πορεία;

Δίδοντας συνέχεια σε προηγούμενο μας σχόλιο, λάβαμε διάφορα μηνύματα και τηλεφωνήματα...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ