Οι οργανωμένοι της ΑΕΛαντιδρούν για την απόφαση να διεξαχθεί το Σούπερ Καπ στο φούτσαλ κεκλεισμένων των θυρών.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 04/10/2023

Δυστυχώς ούτε σε μια τόσο γιορτινή μέρα δεν μπορούμε να αγιάσουμε καθώς οι άριστοι αυτού του κράτους και αυτοί που κινούν τα νήματα παρασκηνιακά, φρόντισαν για χιλιοστή φορά να μας εξοργίσουν.

Αύριο είναι προγραμματισμένος ο αγώνας του τμήματος φούτσαλ του Σωματείου μας εναντίον του αποελ για τον θεσμό του Super Cup και στον συγκεκριμένο αγώνα θα παρίσταντο 300 οπαδοί της ομάδας μας και 300 από τους αντιπάλους. Ως δια μαγείας σήμερα, παρόλο που έχουν ήδη πουληθεί τα εισιτήρια και παρά τις διαβεβαιώσεις που είχε η ομάδα μας την προηγούμενη εβδομάδα στην αστυνομική σύσκεψη για την παρουσία των φιλάθλων και των δύο ομάδων, ανακοινώθηκε πως ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτό να θυμίσουμε πως είναι κάτι το οποίο συμβαίνει για 2η φορά σε μικρό χρονικό διάστημα, καθώς είχε συμβεί και τον Μάρτιο στον τελικό κυπέλλου φούτσαλ και πάλι μεταξύ της ομάδας μας και του ιδίου αντιπάλου.

Η συγκεκριμένη απόφαση και πόσω μάλλον το χρονικό σημείο το οποίο πάρθηκε, είναι κατάπτυστη και γελοία. Απόφαση η οποία δεν σέβεται ούτε το άθλημα το οποίο όπως είναι γνωστόν είναι στο αναπνευστήρα εδώ και αρκετό διάστημα, αλλά ούτε τους ανθρώπους που το κρατούν ζωντανό με νύχια και με δόντια τα τελευταία χρόνια. Κανείς απ’ αυτούς που έλαβαν την απόφαση δεν σκέφτηκε επίσης τους φιλάθλους που προγραμμάτισαν να αφήσουν τες δουλείες τους μεσούσης της βδομάδας, σε εργάσιμη μέρα για έναν αγώνα φούτσαλ.

“Βάσιμες υποψίες για επεισόδια” και λοιπά κουραφέξαλα αποτέλεσαν το σκεπτικό για τον κεκλεισμένων θυρών αγώνα. Τι να περιμένει κανείς όμως από την υπό κατάρρευση ηγεσία της αστυνομίας; Άμοιροι ευθυνών δεν είναι ούτε οι καρεκλοκένταυροι στην κοπ, οι οποίοι παρόλο που διατυμπανίζουν πως θέλουν να παραμείνει ζωντανό το άθλημα δέχονται τις υποδείξεις του κάθε τελειωμένου χωρίς αντίσταση. Στις 19.09 πραγματοποιήθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα τελικός στο ίδιο γήπεδο, με την παρουσία φιλάθλων και από τις δύο ομάδες χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά τώρα δεν μπορούσε να γίνει το ίδιο.

Για όλα τα πιο πάνω απαιτούμε από την διοίκηση του τμήματος αντίδραση και δραστικά μέτρα απέναντι σε αυτή την κοροϊδία. Η Α.Ε.Λ, το Σωματείο το οποίο κρατάει ζωντανό αυτό το άθλημα χρήζει περισσότερο σεβασμού και καλύτερης αντιμετώπισης κι’ αν μερικοί δεν μπορούν να το αντιληφθούν, πρέπει όλοι μαζί συντεταγμένα ΚΟΣΜΟΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΟΜΑΔΑ να τους κάνουμε να το καταλάβουν.

Κλείνοντας, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστη την “σιωπή” των απέναντι, η οποία είναι η ίδια με αυτή του Μαρτίου. Πιθανόν να επιδίωξαν αυτή την απόφαση καθώς βολεύει αρκετά την δεδομένη στιγμή το παιχνίδι να παιχτεί χωρίς φιλάθλους. Η διαλυμένη ομάδα τους θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια και ευρωπαία Α.Ε.Λ, πράγμα ασυνήθιστο για αυτούς καθώς τα κακομαθημένα της πρωτεύουσας έχουν μάθει στις χαρές και στις επιτυχίες και ίσως να μην μπορούσαν να διαχειριστούν τον αυριανό διασυρμό.

Απαιτούμε από τους φουτσαλιστές μας να μπουν στο γήπεδο λυσσασμένα και συγκεντρωμένα, να τους ισοπεδώσουν και να φέρουν τον τίτλο στην Λεμεσό.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεταγραφικές «σειρήνες» για Μακρή!-ThemaSports
16/05 @ 15:44

Μεταγραφικές «σειρήνες» για Μακρή!

Μεταγραφικές «σειρήνες» από Ελλάδα, για τον Ανδρέα Μακρή.

«Δεν θα πάρουμε τη μισή ΑΕΚ επειδή είναι εδώ ο κ. Γιάννου – Short list με ξένους προπονητές»-ThemaSports
16/05 @ 16:33

«Δεν θα πάρουμε τη μισή ΑΕΚ επειδή είναι εδώ ο κ. Γιάννου – Short list με ξένους προπονητές»

Δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 παραχώρησε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.

ΤΕΛΟΣ από την ΑΕΛ ο Γαρπόζης-ThemaSports
15/05 @ 17:04

ΤΕΛΟΣ από την ΑΕΛ ο Γαρπόζης

Παρελθόν και επίσημα από την ΑΕΛ αποτελεί ο Αλέξης Γαρπόζης.

Παρελθόν Τσουκά και Μπεραχίνο-ThemaSports
14/05 @ 13:13

Παρελθόν Τσουκά και Μπεραχίνο

Έφυγαν ακόμα δύο παίκτες από την ΑΕΛ

Μέχρι την Παρασκευή ξεκαθαρίζει του Γαρπόζη-ThemaSports
14/05 @ 12:20

Μέχρι την Παρασκευή ξεκαθαρίζει του Γαρπόζη

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ μίλησε για το μέλλον του Γαρπόζη στην ΑΕΛ

Λεβέντης: «Όποιος ενδιαφέρεται για να επενδύσει την ΑΕΛ θα πρέπει να το κάνει με τον σωστό τρόπο και διαδικασίες»-ThemaSports
14/05 @ 11:05

Λεβέντης: «Όποιος ενδιαφέρεται για να επενδύσει την ΑΕΛ θα πρέπει να το κάνει με τον σωστό τρόπο και διαδικασίες»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ