Καλεσμένος στην εκπομπή Capital Sports βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΛ, Άκης Έλληνας, και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι είπε:

Για την ΑΕΛ: «Πρέπει να είμαστε και λίγο πιο ελαστικοί, η ομάδα περνάει μιαμεταβατική περίοδο. Πρέπει να σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις, οι εντάσεις δενβοηθούν την ομάδα. Είναι μια νέα διοίκηση, έχουν αναλάβει φιλότιμοι ανθρώποι και χρειάζονται χρόνο. Κανείς δεν θέλει να μην πηγαίνει καλά η ΑΕΛ, πρέπει όλοι να συνδράμουμε σε αυτή την προσπάθεια. Χρειάζεται ηρεμία ψυχραιμία και ενότητα».

Για την πορεία της ομάδας και τα λάθη: «Όλοι οι οπαδοί θέλουν να πηγαίνει καλά η ομάδα, σίγουρα έχουν γίνει και λάθη θα πρέπει να προσπαθήσουν να τα διορθώσουν και ο κόσμος να μείνει κοντά. Όταν βλέπουν μια ομάδα με εσωτερικά θέματα, με τον πρώην και τον νυν πρόεδρο να έχουν κόντρα, όλα αυτά είναι αρνητικά και επηρεάζουν».

Για την κόντρα Χριστοδουλίδη - Σοφοκλέους: «Ίσως δεν έγινε ομαλή διαδοχή στη νέα διοίκηση. Εγώ είμαι διατεθειμένος να πάρω τον πρόεδρο Χριστοδουλίδη και Σοφοκλέους να πάμε για ένα γεύμα και να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να λύσουν τις αντιπαραθέσεις. Εγώ πιστεύω ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση. Εάν κάποιος αγαπά το σωματείο, εάν οι Χριστοδουλίδης και Σοφοκλέους αγαπούν το σωματείο τότε θα αποδεχθούν την πρόσκληση. Άμα τραβάς το σχοινί κάποια στιγμή θα σπάσει».

Για τους επενδυτές: «Συμφωνώ ότι αλλάζουν οι καιροί. Το θέμα επενδυτή είναι λεπτό. Πρέπει να ετοιμαστεί ένα business pla με την πραγματική οικονομική κατάσταση αλλά και τις ευκαιρίες σε οποιονδήποτε θέλει να επενδύσει. Όταν υπάρχει ένα πλάνο και ένα μοντέλο όμως σοβαρό τότε υπάρχει πιθανότητα να έρθει κάποιος να επενδύσει.»

Για το ράλι: «Το ράλι είναι ένας διεθνής αγώνας, θα λάβω κι εγώ μέρος όπως πάντα και ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα. Ασχολούμαι φουλ τάιμ».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ο κ. Γιάννου είναι εξαίρετος επαγγελματίας – Καλούμε τον κόσμο να συσπειρωθεί και να στηρίξει τη διοίκηση»-ThemaSports
10/05 @ 12:55

«Ο κ. Γιάννου είναι εξαίρετος επαγγελματίας – Καλούμε τον κόσμο να συσπειρωθεί και να στηρίξει τη διοίκηση»

Δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου, παραχώρησε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.

Η πρώτη σημαντική απόφαση και το διπλό στοίχημα για Γιάννου! -ThemaSports
09/05 @ 20:35

Η πρώτη σημαντική απόφαση και το διπλό στοίχημα για Γιάννου!

Σηκώνει μανίκια και πιάνει άμεσα δουλειά ο Παναγιώτης Γιάννου.

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε τον νέο τεχνικό διευθυντή!-ThemaSports
09/05 @ 19:31

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε τον νέο τεχνικό διευθυντή!

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Παναγιώτη Γιάννου στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

ΕΠΙΣΗΜΟ για Λεβέντη - Το πόστο του στην ΑΕΛ-ThemaSports
09/05 @ 16:33

ΕΠΙΣΗΜΟ για Λεβέντη - Το πόστο του στην ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νικόλα Λεβέντη πόστο του Διευθυντή Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και στο Εμπορικό Τμήμα.

Προς το παρόν μένει ο Αβραάμ...-ThemaSports
09/05 @ 15:35

Προς το παρόν μένει ο Αβραάμ...

Ο Ανδρέας Αβραάμ ασκεί κανονικά τα καθήκοντα του, δεν έχει λάβει ενημέρωση από τη διοίκηση ότι θα τερματιστουν οι υπηρεσίες τους στην ΑΕΛ.

ΑΕΛ: Καταρτίστηκε σε σώμα το νέο ΔΣ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
09/05 @ 14:22

ΑΕΛ: Καταρτίστηκε σε σώμα το νέο ΔΣ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση από την ΑΕΛ για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ