«Βλέπει« Γκνάμπρι και Κιέζα για τον Ιανουάριο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Βλέπει« Γκνάμπρι και Κιέζα για τον Ιανουάριο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τα προβλήματα με τους Αντονι και Τζέιντον Σάντσο ψάχνει για έναν επιθετικό για τις πτέρυγες.

Διέψευσε πως κινείται για τον Ανουάρ Ελ Γκαζί και εξετάζει διάφορες λύσεις, για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. 

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο Ερικ Τεν Χαγκ εξετάζει την περίπτωση του Σερζ Γκνάμπρι. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ενδιαφέρονται από το καλοκαίρι για τον 28χρονο Γερμανό διεθνή άσο και ετοιμάζονται να καταθέσουν προσφορά ύψους 50 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Μπάγερν Μονάχου.

Το συμβόλαιο του Γκνάμπρι λήγει το 2026, με τους Βαυαρούς να φέρονται διατεθειμένοι να συζητήσουν την παραχώρηση του. Ο διεθνής άσος αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπάγερν από το 2018 και έκτοτε έχει συμμετάσχει σε 222 παιχνίδια με 81 γκολ και 51 ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις.

Εκτός του Γκνάμπρι η Γιουνάιτεντ εξετάζει και την περίπτωση του Φεντερίκο Κιέζα. Ο 25χρονος Ιταλός επιθετικός έχει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους έως το καλοκαίρι του 2025 και το κασέ του φθάνει τα 65 εκατ. ευρώ. Φέτος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με τέσσερα γκολ και μια ασίστ σε έξι αγώνες της Serie A.

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

UEFA RANKING: Παραμένει 15η η Κύπρος, αλλά κινδυνεύει να την προσπεράσει η Ελβετία (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

UEFA RANKING: Παραμένει 15η η Κύπρος, αλλά κινδυνεύει να την προσπεράσει η Ελβετία (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Δεν κατάφερε η Πάφος να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Λονδίνο απέναντι στην Τσέλσι, με αποτέλεσμα να διατηρηθεί η διαφορά των 443 βαθμών της Κύπρου από τη 16η Ελβετία που... καραδοκεί να μας προσπεράσει για να «αρπάξει» την προνομιούχο 15η θέση.