Οι δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή της Πάφος FC, Χάρη Θεοχάρους στον ΣΠΟΡ FM μετά την νίκη επί της ΑΕΖ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη επί της ΑΕΖ και την αντίδραση της ομάδας: «Στόχος ήταν η επιστροφή στις νίκες άμεσα συνοδευόμενη και αυτή η νίκη από μια καλή εμφάνιση. Ζητούμενο ήταν οι τρείς βαθμοί. Ετοιμαζόμαστε για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ. Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό πριν τη διακοπή».

Τι άλλαξε σε σχέση με το ματς με το ΑΠΟΕΛ : «Παρουσιαστήκαμε όπως τα προηγούμενα παιχνίδια. Μπορεί να υπήρχε διάφορα δυναμικότητας από τον αντίπαλο της περασμένης βδομάδας και τον χθεσινό, αλλά είμαστε μια ομάδα που δημιουργούμε ευκαιρίες κάτι που δεν κάναμε με το ΑΠΟΕΛ. Πετύχαμε αρκετά γκολ και χάσαμε άλλα τόσα. Σημαντικό είναι ότι επανήλθαμε στην δημιουργία ευκαιριών».

Για το πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα: «Μια κακή μέρα στο γραφείο. Συμβαίνει αυτό. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, θα γίνει μεγάλη μάχη για τις έξι πρώτες θέσεις. Στο θέμα ανταγωνισμού είμαστε από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Αυτό πρέπει να κρατήσουμε. Όχι να λέμε ότι μια ομάδα από τη μια στιγμή στην άλλη είναι υπερομάδα και μετά να λέμε είναι η χειρότερη του πρωταθλήματος. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Οι ομάδες δεν έχουν μονταριστεί. Δεν μπορείς να βγάλεις ακόμα συμπεράσματα. Εγώ είδα μια ΑΕΖ που τα προηγούμενα παιχνίδια πήρε αρκετούς βαθμούς και παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Ακόμα και οι μικρές ομάδες διεκδικούν τον κάθε αγώνα ».

Για τον Βαλακάρι: «Είναι ένας παίκτης βαρόμετρο για εμάς. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνε3ι τη διαφορά. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει το γκολ και θεωρούμε πως ένας Όνι Βαλακάρι καλύτερος από την περσινή χρονιά θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τον Μπρούνο και τον τραυματισμό του και πόσο θα λείψει: «Δεν είμαι σίγουρος, είναι ριψοκίνδυνο. Εξαρτάται και από τον ίδιο τον παίκτη. Και αυτός ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα και είναι μεγάλη ατυχία. Τον περιμένουμε αλλά είδατε και χθες πως έχουμε αρκετές επιλογές. Ο Μάνγκα είχε μια ακόμα ασσίστ. Νταβό πρώτο γκολ και αυτός πολύ καλός παίκτης. Ο Τάνκοβιτς συνέχισε από το ματς με τη Δόξα. Αυτή η πολυφωνία στο σκοράρισμα είναι πολύ σημαντική».

Για τον Κβίντα που έμεινε εκτός ενδεκάδας: «Δεν νομίζω να είχε πρόβλημα. Αγωνίστηκε ως αλλαγή. Είναι επιλογές του προπονητής αναλόγως του αντιπάλου και του συστήματος».

Για το ματς με ΑΕΚ: «Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που δεν έχει πάρει τους βαθμούς που θα ήθελε. Δεν μας ξεγελά η βαθμολογική της θέση, πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Στόχος μας είναι η νίκη που θα μας επιτρέψει να πάμε στην διακοπή βρισκόμενοι στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Καλώ και τον κόσμο της Πάφου να βρίσκεται στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν ένα πολύ σημαντικό αγώνα».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος είναι εκεί. Ακόμη και χθες Δευτέρα είχαμε 250 άτομα που είναι πολύ σημαντικό ακόμα και αυτοί. Θεωρώ πως το Σάββατο θα έχουμε ακόμα ένα ρεκόρ προσέλευσης κόσμου. Να πω ότι υπάρχει και ένα παιχνίδι μεσοβδόμαδα και είναι για το Youth League. Εύχομαι να είναι η αρχή από τους μικρούς να αγωνιστούν στη Ευρώπη και να ακολουθήσουν οι μεγάλοι. Είναι δωρεάν η είσοδος στο Στέλιος Κυριακίδης».

Τα αγωνιστικά δεδομένα και αυτοί που θα «κοπούν»: «Ο μόνος που επιστρέφει λόγω καρτών είναι ο Μπότσκαι. Έχει εκτίσει την ποινή του. Ο Κανέ θα χρειαστεί ακόμα ένα μήνα. Ο Μπρούνο θα χάσει το επόμενο ματς. Ο Παλάσιος έχει ενημερωθεί, είμαστε σε διαπραγματεύσεις. Σύντομα θα έχουμε εξέλιξη σε αυτό το θέμα. 6 Οκτωβρίου».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ο κάθε ένας έγινε οικονομολόγος, τα 24 εκατομμύρια προέρχονται από τους ιδιοκτήτες»-ThemaSports
10/05 @ 11:28

«Ο κάθε ένας έγινε οικονομολόγος, τα 24 εκατομμύρια προέρχονται από τους ιδιοκτήτες»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους.

ΤΡΕΛΑ για ένα εισιτήριο από τους Παφίτες... κοιμήθηκαν μέσα στο «Στέλιος Κυριακίδης» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
09/05 @ 20:17

ΤΡΕΛΑ για ένα εισιτήριο από τους Παφίτες... κοιμήθηκαν μέσα στο «Στέλιος Κυριακίδης» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τρελαμένοι Παφίτες για ένα εισιτήριο για τον τελικό… κοιμήθηκαν μέσα στο «Στέλιος Κυριακίδης» περιμένοντας να ξεκινήσει προπώληση.

ΠΑΦΟΣ: «Είναι πρωτόγνωρες οι καταστάσεις που ζούμε» - Πόσα εισιτήρια για τον τελικό «έφυγαν» σε 3 ώρες!-ThemaSports
09/05 @ 12:51

ΠΑΦΟΣ: «Είναι πρωτόγνωρες οι καταστάσεις που ζούμε» - Πόσα εισιτήρια για τον τελικό «έφυγαν» σε 3 ώρες!

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολυύβιος Παλιούρας μίλησε στον Super Sport Fm για τα εισιτήρια, τον τελικό αλλά και το ματς πρωταθλήματος με την Ομόνοια.

«Έχουμε θέσει ως στόχο να εξαντλήσουμε όλα τα εισιτήρια - Θέλουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια μόνο φίλοι της ομάδας»-ThemaSports
09/05 @ 10:35

«Έχουμε θέσει ως στόχο να εξαντλήσουμε όλα τα εισιτήρια - Θέλουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια μόνο φίλοι της ομάδας»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας.

Πάφος FC: Η προπώληση για τον τελικό Κυπέλλου-ThemaSports
08/05 @ 19:06

Πάφος FC: Η προπώληση για τον τελικό Κυπέλλου

Ενημέρωση από την Πάφος FC για την προπώληση των εισιτηρίων για τον τελικό Κυπέλλου...

ΣΥ.ΦΙ. ΠΑΦΟΣ: «Τα μέλη μας θα πάρουνε θέση στο Νότιο πέταλο»-ThemaSports
06/05 @ 20:44

ΣΥ.ΦΙ. ΠΑΦΟΣ: «Τα μέλη μας θα πάρουνε θέση στο Νότιο πέταλο»

Μέσω ανακοίνωσης οι οργανωμένοι φίλοι της Πάφος Fc ενημερώνουν ότι στον τελικό κυπέλλου στις 18 Μαΐου θα πάρουν θέση στο Νότιο πέταλο του ΓΣΠ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ