Η δράση στο Champions League επιστρέφει με τη 2η αγωνιστική, που περιλαμβάνει κάποιες πραγματικά σπουδαίες αναμετρήσεις σε Νάπολη, Μάντσεστερ και Μιλάνο, μεταξύ άλλων.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Mετά από... ρεπό μιας εβδομάδας, η δράση στο Champions League επιστρέφει με τη 2η αγωνιστική των ομίλων.
Το μενού της Τρίτης (3/10) είναι πλούσιο, και περιλαμβάνει κάποια καταπληκτικά ματς λόγω των εμπλεκόμενων μεγάλων συλλόγων, αλλώ και κάποια εντελώς αμφίρροπα παιχνίδια που ίσως κρίνουν... προκρίσεις.
Για τον α' όμιλο, ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γαλατάσαραϊ (22:00). Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν πατάνε καλά στην αρχή της σεζόν, και η τούρκικη ομάδα έχει το απαραίτητο star power στο ρόστερ της ώστε να τους κοντράρει. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Μπάγερν θα πάει για το «διπλό» στην Κοπεγχάγη (22:00).
Στο β' γκρουπ, η Άρσεναλ έχει ζόρικη έξοδο στην έδρα της Λανς, η οποία ωστόσο μετά την απίθανη πορεία της πέρυσι δείχνει πολύ κακό πρόσωπο, επομένως ίσως και να μην είναι τόσο... ανταγωνιστική (22:00). Το άλλο ματς είναι πολύ πιο ισορροπημένο, καθώς η Αϊντχόφεν φιλοξενεί τη Σεβίλλη (22:00).
Στον γ' όμιλο, βρίσκουμε το καλύτερο ματς της ημέρας, καθώς η Νάπολι υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε μία αναμέτρηση που μόνο... ομίλους δεν θυμίζει (22:00). Οι «παρτενοπέι» χρειάζονται μία μεγάλη νίκη για να αποδείξουν ότι και φέτος είναι έτοιμοι για όλα, ενώ η «βασίλισσα» θα ψάξει ένα πειστικό «διπλό» για να κάνει και αυτή ένα βήμα για την πρωτιά στον όμιλο. Στο άλλο ματς, Ουνιόν και Μπράγκα έρχονται αντιμέτωπες στο Βερολίνο (19:45).
Τέλος, στο δ' γκρουπ, η Ίντερ δίνει ζόρικο εντός έδρας αγώνα με την Μπενφίκα, θέλοντας να αφήσει πίσω της την ισοπαλία με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και να μην... μπλέξει από νωρίς (22:00). Στο άλλο ματς, οι Ισπανοί φιλοξενούνται στην Αυστρία από τη Σάλτσμπουργκ (22:00).
Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης (3/10):
Α' όμιλος
Κοπεγχάγη - Μπάγερν Μονάχου (22:00, Cytavision Sports 6HD)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γαλατάσαραϊ (22:00, Cytavision Sports 4HD)
Β' όμιλος
Λανς - Άρσεναλ (22:00, Cytavision Sports 5HD)
Αϊντχόφεν - Σεβίλλη (22:00, Cytavision Sports 2HD)
Γ' όμιλος
Ουνιόν Βερολίνου - Μπράγκα (19:45, Cytavision Sports 4HD)
Νάπολι - Ρεάλ Μαδρίτης (22:00, Cytavision Sports 3HD)
Δ' όμιλος
Σάλτσμπουργκ - Ρεάλ Σοσιεδάδ (19:45, Cytavision Sports 3HD)
Ίντερ - Μπενφίκα (22:00, Cytavision Sports 7HD)
sport-fm.gr
Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της αντιδρά έντονα για τη διαιτησία του αγώνα με την Πάφο και πιο συγκεκριμένα την φάση όπου ζήτησε κόκκινη σε κτύπημα του Λουίζ στον Φιλιώτη.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/10 @ 15:28
Η άδικη αποβολή του Έσε στη Βαρκελώνη που οδήγησε στην παγκόσμια κατακραυγή του Ελβετού ρέφερι, Ουρς Σνάιντερ, φέρνει πλέον την αλλαγή του κανονισμού ώστε να μπορεί να παρέμβει ο VAR.
23/10 @ 18:27
Ο αλγόριθμος του Football Meets Data ανανέωσε τις πιθανότητες πρόκριση για κάθε ομάδα μετά την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.
23/10 @ 10:37
Έχοντας προφανώς ενημερωθεί για τον θόρυβο που δημιουργούν οι οπαδοί της Γαλατασαράι, ο Κίετιλ Κνούτσεν φρόντισε ώστε να ελαχιστοποιήσει την ενόχληση στ’ αυτιά του!
23/10 @ 08:55
Η Τσέλσι βρήκε... ευάλωτο τον Άγιαξ, τον διέσυρε με 5-1 και σε μια ευρωπαϊκή βραδιά άλλαξε την πρώτη 3άδα στη λίστα με τους νεαρότερους σκόρερ της στην ιστορία του Champions League.
23/10 @ 00:22
Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία της League Phase του Champions League μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής.
23/10 @ 00:00
Η Λίβερπουλ χαμογέλασε ξανά νικώντας 5-1 την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη, την ώρα που η Τσέλσι διέλυε με το ίδιο σκορ τον Άγιαξ των δέκα παικτών.
BEST OF THEMASPORTS