Στο μπάτζετ και την οικονομική κατάσταση στην Ανόρθωση αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Σάντης ο οποίος ανέφερε ότι την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί Διάσκεψη για πλάνο οικονομικής βοήθειας όπου θα παίξει σημαντικό ρόλο ο κόσμος της Κυρίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

Για το φετινό μπάτζετ: «Δυστυχώς ήμασταν αναγκασμένοι να χαμηλώσουμε τον προϋπολογισμό όμως εκείνο που μας βασανίζει είναι οι υποχρεώσεις από τις προηγούμενες χρονιές. Δεν είναι το ύψος του ποσού, το θέμα έχει να κάνει που αφορά παίκτες και προπονητές που πρέπει να πληρώνονται μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ήταν πέραν των 3 εκατομμυρίων οι οφειλές, έχουμε μειώσει αυτό το ποσό. Για αυτό είπαμε από την αρχή ότι θέλαμε 3 εκατομμύρια υπό τη μορφή δανεισμού».

Για το διοικητικό θέμα: «Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με τη μεταβίβαση των μετοχών. Δυστυχώς όπου υπάρχουν πολλοί πετεινοί αργεί να ξημερώσει. Ο λόγος που δημιουργήθηκε η εταιρεία ήταν να μπορέσουμε να έχουμε τα λεφτά από τον κ. Πουλλαΐδη. Σήμερα που μιλάμε τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν υπάρχει ο επενδυτής ο οποίος είναι ξένος προς την Ανόρθωση. Σήμερα στην Ανόρθωση υπάρχουν άνθρωποι που έβαλαν πάνω από όλα το συμφέρον της ομάδας. Όταν λέμε ότι η Ανόρθωση είναι μια πρέπει να είναι και διοικητικά μία. Πρέπει να υπάρξει μια σταθερότητα στην Ανόρθωση. Αυτή η ομάδα φτιάχτηκε με πολύ κόπο. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να είναι συνεπέστατη η διοίκηση για να μπορέσει να έχει τα αποτελέσματα που έχει. Στη σημερινή Ανόρθωση η εταιρεία και ο σύλλογος θα έπρεπε να είναι μια διοίκηση. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη».

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ!-ThemaSports
19/05 @ 01:26

ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ!

Καμαρώνει γεμάτη περηφάνια για την κατάκτηση του κυπέλλου το μέλος του γραφείου Τύπου της Πάφου Άλια Σπυροπούλου.

ΑΠΟΒΟΛΗ!-ThemaSports
18/05 @ 21:51

ΑΠΟΒΟΛΗ!

Στο 86' ο Κουλιμπαλί... άφησε την Ομόνοια με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

ΩΡΑΙΟ!-ThemaSports
18/05 @ 21:36

ΩΡΑΙΟ!

Με έναν ωραίο τρόπο με τα κινητά τους πανηγυρίζουν οι οπαδοί της Πάφου στο ΓΣΠ...

ΔΙΚΑΙΩΣΗ-ThemaSports
18/05 @ 22:05

ΔΙΚΑΙΩΣΗ

Δικαίωση για την διοίκηση της Πάφου που στήριξε την τεχνική ηγεσία και πανηγυρίζει κύπελλο και ευρωπαϊκό εισιτήριο!

ΔΗΜΑΡΧΟΣ!-ThemaSports
18/05 @ 21:09

ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

Ο δήμαρχος της Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνα πανηγυρίζει τα γκολ της παφιακής ομάδας στα social media.

ΠΙΚΡΟ-ThemaSports
18/05 @ 21:59

ΠΙΚΡΟ

Αυτή τη φορά ήταν πικρό και στο κύπελλο το φινάλε της σεζόν για την Ομόνοια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ