Στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» βρέθηκε καλεσμένος ο Ανδρέας Σάντης, ο οποίος είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για την Ανόρθωση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

 

Για τη νίκη επί της ΑΕΛ και την πρωτιά: «Είναι νωρίς ακόμη όσο αφορά την κούρσα του πρωταθλήματος. Μας χαροποιεί η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Περισσότερη σημασία έχει να έχουμε συνέπεια και συνέχεια για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Η ομάδα είναι καινούρια, είναι νέοι οι ποδοσφαιριστές. Χρειάζεται χρόνο η ομάδα».

Για τον Γκερέρο: «Έχει ολοκληρωθεί η επέμβαση. Έχει σπάσει την κλείδα. Του ευχόμαστε να επιστρέψει το συντομότερο. Θα απουσιάσει για 2-3 μήνες».

Για τη φετινή πορεία της ομάδας: «Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε είχαμε πει ότι θα φτιάξουμε μια ομάδα που θα παλεύει το κάθε παιχνίδι. Είναι μέσα σε αυτά τα πλαίσια που δημιουργήθηκε η φετινή Ανόρθωση. Αυτό θέλουμε να πετύχουμε. Συμβόλαιο με το πρωτάθλημα δεν έχουμε υπογράψει αλλά έχουμε υπογράψει συμβόλαια με παίκτες που θα παλεύουν το κάθε παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει και με την τεχνική ηγεσία. Η ομάδα κτίζεται από τον τεχνικό διευθυντή και ο αρμοδιότερος από το διοικητικό συμβούλιο είναι ο υποφαινόμενος. Κτίστηκε πάνω σε συγκεκριμένες κατευθυντήριες γραμμές η ομάδα».

Για το γεγονός ότι το ρόστερ είναι μικρό: «Είναι μια ενσυνείδητη επιλογή κι αυτή. Επιλέξαμε να πάμε με ένα μικρότερο ρόστερ όσο αφορά τους ξένους και τους κοινοτικούς. Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε περισσότερα κονδύλια ώστε να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την ομάδα».

Για τους στόχους της Ανόρθωσης: «Η προσπάθεια για κατάκτηση της κορυφής είναι στο dna του Ανορθωσιάτη. Θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να το κερδίσουμε».

Αν θα είναι αποτυχία η μη έξοδος της ομάδας στην Ευρώπης: «Οτιδήπιοτε δεν είναι μέσα σε αυτά που έχουμε θέσει, θα θεωρηθεί αποτυχία».

Για τον κόσμο: «Η Ανόρθωση δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει εάν δεν έχει τον κόσμο κοντά της. Θα προχωρήσουμε σε ενέργειες».

Για το ποιους θεωρεί φαβορί για τον τίτλο: «Με ενδιαφέρει να είναι μπροστά η Ανόρθωση. Το ποιοι θα ακολουθήσουν μου είναι παντελώς αδιάφορο».

Για το φετινό μπάτζετ: «Δυστυχώς ήμασταν αναγκασμένοι να χαμηλώσουμε τον προϋπολογισμό όμως εκείνο που μας βασανίζει είναι οι υποχρεώσεις από τις προηγούμενες χρονιές. Δεν είναι το ύψος του ποσού, το θέμα έχει να κάνει που αφορά παίκτες και προπονητές που πρέπει να πληρώνονται μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ήταν πέραν των 3 εκατομμυρίων οι οφειλές, έχουμε μειώσει αυτό το ποσό. Για αυτό είπαμε από την αρχή ότι θέλαμε 3 εκατομμύρια υπό τη μορφή δανεισμού».

Για το διοικητικό θέμα: «Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με τη μεταβίβαση των μετοχών. Δυστυχώς όπου υπάρχουν πολλοί πετεινοί αργεί να ξημερώσει. Ο λόγος που δημιουργήθηκε η εταιρεία ήταν να μπορέσουμε να έχουμε τα λεφτά από τον κ. Πουλλαΐδη. Σήμερα που μιλάμε τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν υπάρχει ο επενδυτής ο οποίος είναι ξένος προς την Ανόρθωση. Σήμερα στην Ανόρθωση υπάρχουν άνθρωποι που έβαλαν πάνω από όλα το συμφέρον της ομάδας. Όταν λέμε ότι η Ανόρθωση είναι μια πρέπει να είναι και διοικητικά μία. Πρέπει να υπάρξει μια σταθερότητα στην Ανόρθωση. Αυτή η ομάδα φτιάχτηκε με πολύ κόπο. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να είναι συνεπέστατη η διοίκηση για να μπορέσει να έχει τα αποτελέσματα που έχει. Στη σημερινή Ανόρθωση η εταιρεία και ο σύλλογος θα έπρεπε να είναι μια διοίκηση. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη».

Για τις σχέσεις που έχει με τον Ευγένιο Χαμπουλά: «Μια χαρά είναι σχέσεις μας, για όνομα του Θεού».

 Αν υπάρχει ενότητα στην Ανόρθωση: «Ενότητα θα υπάρξει ότι θα έχουμε ένα συγκεκριμένο κέντρο λήψεως αποφάσεων».

Αν είναι σε επαφές με επενδυτές: «Δεν μας χτυπάνε την πόρτα οι επενδυτές. Βεβαίως και προσπαθούμε να βρούμε κόσμο που θα μπορέσει να μας βοηθήσει οικονομικά. Έχουμε μιλήσει με ανθρώπους στο εξωτερικό. Αν δεν λυθούν τα πράγματα που προανέφερα ανησυχώ για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Όταν δεν έχεις τον απόλυτο έλεγχο κάποιων πραγμάτων, δημιουργούνται προβλήματα και καθυστερήσεις».

Για τη διαιτησία: «Με ενοχλεί να έχουμε συνεχώς άσχημες διαιτησίες από συγκεκριμένους διαιτητές ή να έχουμε άλλη αντιμετώπιση. Αυτό δεν θα το δεχθούμε».

Για τα όραμά του για την Ανόρθωση: «Το όραμα μου για την Ανόρθωση είναι ξεκάθαρο. Θέλω η Ανόρθωση να πρωταγωνιστεί, αυτό θέλω. Με σκληρή δουλειά και θέληση μπορούμε να το πετύχουμε».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα-ThemaSports
18/05 @ 10:38

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των ανθρώπων της Ανόρθωσης για να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο, αλλά και για να περάσουν χωρίς συνέπειες τον σκόπελο των οικονομικών κριτηρίων που αποτελεί τεράστιο βραχνά για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
17/05 @ 20:41

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον Τσίκο Μπάνζα, με την οποία εύχεται χρόνια πολλά στον Έντσον Σίλβα.

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!   -ThemaSports
17/05 @ 18:12

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!

Οι παλαμαίχοι παίκτες του ΘΟΪ Αυγόρου πρόσφεραν το ποσό των 1000 ευρώ για οικονομική ενίσχυση της Ανόρθωσης.

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»-ThemaSports
17/05 @ 14:52

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»

Ανακοίνωση από το ΔΣ του συλλόγου της Ανόρθωσης για την εξόφληση του ποσού της κτηματικής για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Υπάρχει ελπίδα; -ThemaSports
17/05 @ 13:23

Υπάρχει ελπίδα;

Η αισιοδοξία της περασμένης εβδομάδας, έχει δώσει την θέση της στην αβεβαιότητα για το μέλλον της Ανόρθωσης.

ΜΑΧΗΤΕΣ: «Τελικό ποσό €1,075,000 - Η πιο Ιστορική και η μεγαλύτερη νίκη στα 30 Χρόνια μας»-ThemaSports
17/05 @ 13:00

ΜΑΧΗΤΕΣ: «Τελικό ποσό €1,075,000 - Η πιο Ιστορική και η μεγαλύτερη νίκη στα 30 Χρόνια μας»

Οι Μαχητές ενημερώνουν για την εξόφληση του χρέους μετά την πρωτοβουλία τους που απευθύνθηκε προς τον κόσμο της Ανόρθωσης μόλις πριν 25 μέρες, στις 22/04/2024 για να λυθεί ένα ζήτημα 20 χρόνων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ