Τα είχε πει ο Καπουτζίδης: Όταν ο Χοσέ των «Σαββατογεννημένων» σχολίαζε τα στάδια των Ολυμπιακών Αγώνων (BINTEO)

Τα είχε πει ο Καπουτζίδης: Όταν ο Χοσέ των «Σαββατογεννημένων» σχολίαζε τα στάδια των Ολυμπιακών Αγώνων (BINTEO)

Έχουν περάσει δύο δεκαετίες από τότε που προβάλλονταν στην τηλεόραση οι «Σαββατογεννημένες», η πρώτη σειρά που έγραψε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Αλλά ένα απόσπασμα έγινε ξανά viral τώρα, λόγω των εξελίξεων με το ΟΑΚΑ. 

Πολλές ατάκες του «Χοσέ»- τον οποίο υποδυόταν ο Γιώργος Καπουτζίδης- έχουν μείνει αξέχαστες. Ίσως για αυτό- μετά το «λουκέτο» στο ΟΑΚΑ λόγω των προβλημάτων στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα- πολλοί θυμήθηκαν το επεισόδιο στο οποίο ο ήρωας της σειράς αναρωτιόταν αν οι εγκαταστάσεις για τους Ολυμπιακούς αγώνες είναι γερές, ή θα αρχίσουν να πέφτουν. 

 

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο ο «Χοσέ» αρχικά ρωτά τη «σενιόρα Σούλα»- την οποία έπαιζε η Ράνια Σχίζα- πού βρήκε η Ελλάδα τα λεφτά για να κάνει Ολυμπιακούς αγώνες. 

«Αυτά τα στάδια που φτιάχνετε, θα είναι γερά ή θα αρχίσουν… θα στέκονται ή θα πέφτουν οι τοίχοι;», συνεχίζει και ακολουθεί η επόμενη απορία: «Αν, λέω αν, αρχίσουν και γκρεμίζονται και μένουν μισά, θα τα κάνουν κι αυτά αγαλματάκια και θα τα πουλάνε;». 

Μετά τις εξελίξεις με το ΟΑΚΑ- όπου ανεστάλησαν οι δραστηριότητες στο κεντρικό στάδιο και το ποδηλατοδρόμιο λόγω προβλημάτων στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα- πολλοί θυμήθηκαν το συγκεκριμένο απόσπασμα, κάνοντας σχετικές αναρτήσεις στα social media. Ο Γιώργος Καπουτζίδης επίσης αναδημοσίευσε σε story αυτή τη σκηνή. 

Πηγή: lifo.gr 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Κλοπ δεν πρόδωσε ποτέ την αγάπη του για τη Λίβερπουλ: Ποιες ομάδες τον προσέγγισαν και... «έφαγαν» πόρτα!

Ο Κλοπ δεν πρόδωσε ποτέ την αγάπη του για τη Λίβερπουλ: Ποιες ομάδες τον προσέγγισαν και... «έφαγαν» πόρτα!

Η καρδιά του είναι κατακόκκινη. Η Λίβερπουλ καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της. Και κάπως έτσι ο Κλοπ απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες τις προτάσεις που δέχθηκε μετά το φινάλε της θητείας του στους «κόκκινους», όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του. Θα μπορούσε μέχρι και ν' αντικαταστήσει τον Σάουθγκεϊτ στην εθνική Αγγλίας!