Themasports

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε για το ματς με τον Άρη, τη διαιτησία και όχι μόνο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, τους περσινούς πρωταθλητές. Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς, το χρόνο που κερδίζουμε, την ικανοποίηση που πρόσφερε η ομάδα στον κόσμο μας και τίποτα περισσότερο. Κρατάμε χαμηλούς τόνους, γνωρίζουμε πως παραμένουμε μία ολοκαίνουργια ομάδα και περιμένουμε κάποιους παίκτες να ενταχθούν καλυτέρα στην ομάδα. Χρειαζόμαστε πάρα πολύ δουλειά για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Από την στιγμή που υπάρχουν 4-5 παίκτες που δεν ενσωματώθηκαν πλήρως με την ομάδα, εννοείται ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Ανακτούμε συνοχή, ρυθμό, ταυτότητα σαν ομάδα και ψυχολογία όταν κερδίζουμε στα ντέρμπι. Επαναλαμβάνω, είναι πάρα πολύ νωρίς, δεν πανηγυρίζουμε, είμαστε ο Απόλλωνας, σεβόμαστε τις ομάδες, αλλά δεν φοβόμαστε καμία απολύτως».

Για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς: «Γενικά όταν κερδίζεις χρόνο και είσαι εντός στόχων, είναι το ιδανικότερο και αυτό κάνει ο κ. Μιλόγεβιτς. Γνωρίζει ότι χρειάζεται ακόμη βελτίωση η ομάδα και θα φτάσουμε σε αυτή δουλεύοντας σκληρά και με αφοσίωση στο πλάνο μας».

Για τις ατομικές εμφανίσεις: «Δεν υστέρησε κάνεις με τον Άρη και αυτοί που έπαιξαν ως αλλαγή το ίδιο. Είναι πάρα πολύ καλό για εμας που παιχνίδι με παιχνίδι βλέπουμε ποδοσφαιριστές να δικαιώνουν τις προσδοκίες. Μας ικανοποιεί όταν παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι και παίρνουμε και το αποτέλεσμα».

Για το ματς με τη Δόξα: «Η επόμενη μέρα μας βρίσκει πολύ ταπεινούς, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που διακυβεύονται ακόμη τρεις βαθμοί, ένας ακόμη τελικός. Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος θα έρθει μαζικά και θα μετατραπεί στον 12ο παίκτη μας για να πάρουμε ακόμη μια υπερπολύτιμη νίκη».

Για τους Χαμάς και Ντόνιο: «Οι Χαμας και Ντόνιο είναι διαγραμμένοι από τον κατάλογο Α΄, αυτή την ερώτηση να μου την υποβάλετε αρχές Δεκέμβρη. Δεν θα κάνουμε καμία εκτίμηση, αφού αυτή την στιγμή δεν έχουν κανένα δικαίωμα για να βοηθήσουν την ομάδα μας».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Θα δούμε αυτή την εβδομάδα για Σαγκάλ, νομίζω και πάλι δύσκολα θα αγωνιστεί και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος».

Για το γκολ του Κοστάκε: «Γενικά ήταν γκολάρα από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο Μπεσάρτ έδωσε στον Μάρκες και αυτός στον Κοστάκε που τέλειωσε εξαιρετικά τη φάση».

Για τη φάση με το ακυρωθέν γκολ του Μπαμπίκα: «Είναι δύσκολη φάση, ο επόπτης σήκωσε αμέσως τη σημαία προτού κάνει το σουτ ο Μπαμπίκα. Θα πάμε με τον επόπτη, όπως κάναμε και πέρσι στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, με τον κ. Εγγλέζου και τον κ. Φωτίου. Με εκείνο το σουτ που η Νέα Σαλαμίνα πήρε την ισοπαλία μαζί μας στο «Αμμόχωστος». Κανείς από τους διαιτητές του Σαββάτου δεν έδωσε το δικαίωμα για να πούμε πως καθορίστηκε το τελικό αποτέλεσμα από τη διαιτησία. Ήταν εξαίρετη η διαιτησία και οι επόπτες και ο διαιτητής, αλλά επαναλαμβάνω πως ήταν σηκωμένη η σημαία του επόπτη πριν σουτάρει ο Μπαμπίκα».

Για τον Αρτυματά: «Ο Παναγιώτης είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Φάνηκε άτυχος πέρσι και είναι καλό για τον ίδιο να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς μέσα από την παρουσία του στον Εθνικό, για να επιστρέψει πιο έτοιμος στην ομάδα μας».

Για τον Κρμέντσικ: «Θα τον στηρίξουμε με τα χίλια. Ένας ικανότατος παίκτης, με πολύ υψηλού επιπέδου παραστάσεις, δεν είναι προχωρημένη η ηλικία του, έχασε σχεδόν όλο το βασικό στάδιο προετοιμασίας, δεν είχαμε άλλον επιθετικό και λόγω κάποιων συγκυριών, τον βάλαμε ανέτοιμο να αγωνιστεί. Είμαστε σίγουροι ότι θα πάρει τον χρόνο του και θα επανέλθει».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Το παλεύει… -ThemaSports
17/05 @ 21:06

Απόλλων: Το παλεύει…

Ο Απόλλωνας δεν παράτησε την περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα… -ThemaSports
17/05 @ 18:00

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα…

Ο Άντριαν Γκούλα αναλαμβάνει εκτός απροόπτου τον Απόλλωνα.

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας-ThemaSports
16/05 @ 15:01

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας

Ο Σλοβάκος Αντριάν Γκούλα είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Απόλλωνα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μάρκες... 2026!-ThemaSports
16/05 @ 13:31

Μάρκες... 2026!

Στον Απόλλωνα μέχρι το 2026 ο Πέδρο Μάρκες.

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
14/05 @ 23:50

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ