Κορρέα: «Δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο σε άλλα παιχνίδια - Συγνώμη στον κόσμο της ΑΕΛ για το fair play»

Κορρέα: «Δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο σε άλλα παιχνίδια - Συγνώμη στον κόσμο της ΑΕΛ για το fair play»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision, μετά το τέλος του αγώνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Ανόρθωση, ο ποδοσφαιριστής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Παύλος Κορρέα.

Αναλυτικά:

«Καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο σε άλλα παιχνίδια, αλλά είναι σημαντικό που πήραμε τη νίκη.

Θέλω να πω κάτι για τη φάση του fair play που έγινε με την ΑΕΛ. Η ομάδα μου δεν είχε αντιληφθεί ότι ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ είχε πετάξει την μπάλα έξω, διότι υπήρχε παίκτης της ΑΕΛ εκεί.

Ποτέ στα χρονικά της Ανόρθωσης δεν είχαμε θέματα με το fair play. Να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο της ΑΕΛ. Δεν ήταν κάτι που έγινε εσκεμμένα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Stoiximan: Πληθώρα επιλογών σε ΓΣΠ, Στέλιος Κυριάκιδης & Αντ. Παπαδόπουλος

Stoiximan: Πληθώρα επιλογών σε ΓΣΠ, Στέλιος Κυριάκιδης & Αντ. Παπαδόπουλος

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018