Πρόκειται για μόλις τον 2ο προπονητή στα χρονικά της Πρέμιερ Λιγκ που έχει πετύχει να μην υποστεί αρνητικό αποτέλεσμα στις 7 πρώτες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος η Τότεναμ.
Επίσης, πρόκειται για μόλις τον 2ο προπονητή στα χρόνια της σύγχρονης μορφής του κορυφαίου πρωταθλήματος, που η ομάδα του σκοράρει 2+ φορές στα πρώτα 7 ματς της αγωνιστικής περιόδου.
Τα «σπιρούνια» έχουν αλλάξει, ο κόσμος ονειρεύεται, βρίσκει συνεχώς κίνητρα και λόγους για να βρεθεί στο γήπεδο, στηρίζει δυναμικά την ομάδα και ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι ο δημιουργός όλης αυτής της κατάστασης.
Λίγο μετά το 2-1 επί της Λίβερπουλ, το γήπεδο τραγουδούσε για εκείνον και φυσικά ο κόουτς των Λονδρέζων δεν μπορούσε να μην αφιερώσει λίγο χρόνο για να ευχαριστήσει τους οπαδούς.
england365.gr