ΑΠΟΕΛ: Μονόδρομος το τρίποντο για... ΔΙΠΛΟ κέρδος - Η πιθανή ενδεκάδα του Γκαρσία
Με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο, ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται απόψε (19:00) στο ΓΣΠ τον επικίνδυνο Ακρίτα Χλώρακας, για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.




Νικητής αναδείχθηκε ο Χόρχε Μαρτίν στο GP της Ιαπωνίας. Ο Ισπανός της Pramac Ducati κατέκτησε την πρώτη θέση στον αγώνα ο οποίος διεκόπη λόγω της πολύ δυνατής βροχής που έπεσε.
Ο Μαρτίν βρισκόταν στην πρώτη θέση του αγώνα στο σημείο που ξεκίνησε η βροχή και διεκόπη με αποτέλεσμα τελικά να κατοχυρώνεται σε αυτόν και η νίκη.
Με την επικράτηση αυτή ο Μαρτίν μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά του από την κορυφή της βαθμολογίας και τον Πέκο Μπανάια έξι αγώνες πριν το τέλος του πρωταθλήματος.
Ο Μπανάια (Ducati Lenovo) κατέκτησε τη δεύτερη θέση και ο Μαρκ Μάρκεθ με την Repsol Honda την τρίτη θέση, επιστρέφοντας στο βάθρο των νικητών.
That's it! 🚩✅@88jorgemartin is the WINNER of the #JapaneseGP! 🇯🇵🏆#MotoGP pic.twitter.com/y87tIlbOaM
— MotoGP™🏁 (@MotoGP) October 1, 2023
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις