Το «κλειδί» το κρατάει ο Κίρζης…
Τα τελευταία 24ωρα, που η ομάδα αποκλείστηκε από την διοργάνωση του κυπέλλου, επανήλθε το κλίμα εσωστρέφειας στις τάξεις της μεγάλης οικογένειας του Απόλλωνα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο προπονητής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Σωφρόνης Αυγουστή, συμπεριέλαβε στην αποστολή 23 ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά:
«Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (01/10) αγώνα, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, απέναντι στη Δόξα.
Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ουζόχο, Φαμπιάνο, Κυριακίδης, Ψάλτης, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κασάμα, Κακουλλής, Λοΐζου, Φράνσον, Ανσαριφάρντ, Μπασιρού, Ζαχαρίου, Σίμιτς, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μίλετιτς, Χαραλάμπους, Μπεζούς, Προκοπίου.
Οι Λέτσιακς και Αλιούμ αποφασίστηκε να παραμείνουν προληπτικά εκτός αποστολής, μετά από ενόχληση που ένιωσαν.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο «Κατωκοπιά» , θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cytavision».