Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Γιάννης Κάργας, παραχώρησε συνέντευξη στους betarades.gr και ανάφερε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για τον ίδιο και την καριέρα του.
«Το Κυπριακό πρωτάθλημα έχει ανεβεί επίπεδο τα τελευταία χρόνια και δεν είναι μεγάλες οι διαφορές με τον Ελληνικό.»
«Βλέπεις την ενδεκάδα και δεν υπάρχουν Κύπριοι μέσα, αυτό δημιουργεί πρόβλημα και στην Εθνική ομάδα. Πιστεύω θα πρέπει να είναι υποχρεωτικό να υπάρχουν 2-3 Κύπριοι ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα, το ίδιο πρέπει να συμβεί και στην Ελλάδα.»
«Μετά την κόκκινη με την ΑΕΚ, με στήριξαν οι συμπαίκτες μου και ο Λουτσέσκου το ίδιο. Μετά με παίρνει τηλέφωνο ο γενικός αρχηγός και μου λέει να πάω με την Β ομάδα, λόγω της κόκκινης με απόφαση του ίδιου του προπονητή. Αμέσως ένιωσα προδομένος αφού ο Λουτσέσκου την προηγούμενη μέρα μου έλεγε άλλα πράγματα.»
«Είναι πολύ μεγάλη ομάδα η Ανόρθωση, τα λέει όλα η ιστορία. Δεν ήταν στα καλά της τα τελευταία χρόνια, πιστεύω στα επόμενα 1-2 χρόνια, θα είναι η Ανόρθωση που πρέπει να είναι. Την χρειάζεται το Κυπριακό πρωτάθλημα. Αν δεν μπούμε στην εξάδα φέτος, πρέπει να μας διώξουνε. Να μπει φέτος η βάση για να έχουμε καλύτερη σεζόν του χρόνου.»
Ο Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται ως γνωστό από την Παρασκευή (27/06) στην Κύπρο και είναι πανέτοιμος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, το οποίο για τον ίδιο αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση και είναι αποφασισμένος να πετύχει παρά τις δυσκολίες.